weekvlog 200

Hoe kun je dit UITSPREKEN?!😅 + Peuter LOGICA… 🤔 | VLOG 200

Met veel plezier presenteer ik jullie mijn 200e vlog! Joepie! In deze weekvlog ga ik voor het eerst fietsen met twee kinderen en probeer ik opnieuw om met een nieuw trucje het plastic schoon te maken. Ik vraag me af hoe jullie het uitspreken (zie uiteraard de vlog voor wat ik bedoel 😉 ) en dit is écht peuter logica hoor… Herkenbaar bij jullie peuters? We hebben een mega ongezonde dag en ik laat jullie kennismaken met mijn geweldige zangkunsten *ahum*. Dat en meer in deze nieuwe weekvlog op Natasja Online!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties! Die kun je hieronder of onder de vlog op YouTube plaatsen!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close