eerste indruk remington föhn

Eerste indruk Remington Keratin Protect föhn

Een föhn is een hele fijne haartool. Tenminste, dat zou het kunnen zijn. Mijn haar is heel dik en dan heb ik ook nog eens véél haar volgens de kapper. Mijn haar drogen met een föhn duurt daarom altijd een eeuwigheid. Ik ben de luiheid zelve hierin en dus föhn ik mijn haren maar zelden. Het gevolg? Poef haar. Mijn haar zit zoveel beter als ik er wat aandacht aangeef door het bijvoorbeeld te föhnen. Dus toen onze föhn het laatst begaf, moesten we een nieuwe föhn kopen.

We kochten de Remington AC8820 Keratin Protect nadat ik heel veel mega goede reviews gelezen had. Vooral het feit dat je haren heel snel droog zouden zijn, trok mij aan. En dus testte ik het voor de camera uit voor jullie. Ga ik eindelijk een föhn gebruiken omdat het niet meer zo lang duurt, of valt het toch tegen? En hoe bevalt deze föhn verder? Dat zie je in het filmpje hieronder? Ps. Hij is een klein beetje chaotisch, maar wel écht heel erg leuk al zeg ik het zelf, haha!

Klik hier als je de ‘Eerste indruk van de Remington AC8820 Keratin Protect föhn’ graag wilt zien, maar het via bovenstaande link niet lukt.

Ik heb de Remington Keratin Protect föhn vooral getest op het drogen van mijn haren en nog niet met de koppelstukken. Als jullie daar meer over willen weten, laat het me dan weten zodat ik er nog een blogartikel (of eventueel video) van kan maken! Deze video is trouwens #nospon.

Lees ook: Mama verwen momentje bij de kapper

Wanneer föhnen jullie je haren? Doe je dat altijd na het douchen of alleen als je je haren op en bepaalde manier wilt doen? Welke föhn hebben jullie? En hoe lang zijn jullie altijd bezig met föhnen?

Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Je kunt dat hieronder laten weten, of praat mee op mijn social media kanalen.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close