Review: aromatherapie masker van de Action

Al een paar weken terug had ik ‘wilde’ plannen gemaakt voor de meivakantie. HET moment om te relaxen en mezelf weer even helemaal in de watten te leggen, zodat ik afgelopen maandag weer lekker met de kids kon gaan werken. Echter was het pas halverwege mijn laatste week vakantie dat ik me bedacht nog helemaal niet echt gerelaxt te hebben. En dus plukte ik uit mijn mooi gesorteerde bakken een maskertje: het aromatherapie masker van het merk Onyx. Dit wordt voor €0,89 verkocht bij de Action.

Dit maskertje van Onyx belooft ontspannend en diep reinigend te zijn. Mooi. Ik wilde ontspannen, dus dit zou dan hét perfecte masker moeten zijn. Aromatherapie klinkt ook heerlijk en dus ging ik vol enthousiasme aan de slag.

Natuurlijk staat er op de verpakking hoe je het maskertje moet gebruiken. Niks geks. Niks nieuws. Gewoon op het gezicht smeren – uiteraard lippen en ogen vermijden – en dan 10 tot 15 minuten laten intrekken. Afspoelen met water en je gezicht droogdeppen.


Voor degene die geïnteresseerd zijn in de ingrediënten heb ik daar natuurlijk ook een foto voor. Let op: er zitten parabenen en alcohol in.


Ik vind dit soort verpakkingen altijd super vervelend. Er zit wel een scheurrandje in – gek genoeg zit hij hier op 1/3e van de verpakking – maar wanneer je scheurt, scheurt hij maar een beetje open en niet tot het eind. Of doe ik iets verkeerd? Heeft iemand misschien een tip hoe je zulke verpakkingen makkelijk open kunt maken zonder schaar. Een goede scheurtechniek tip?

Uiteindelijk krijg ik hem wel redelijk goed open (duurde wel 5 minuten, haha!) en toen zag ik deze blauwe smurrie.

Whoa…. dat is net een kauwgumballen kleur! Hij voelt op de hand al fris aan en ik krijg gelijk zin om hem op mijn gezicht te smeren. De crème is mooi dik, maar toch luchtig.

En zo zie ik eruit met het maskertje op mijn gezicht!

Toen ik me handen gewassen had, hadden mijn vingers toch nog een grauwe kleur… Hmm… Hopelijk zou mijn gezicht dit niet hebben na het maskertje. Desondanks ging ik er toch maar van genieten.

Ontspannen is niet alleen relaxt met een boek op de bank gaan zitten, maar voor mij ook gekke selfies maken. OMG! Ik ben een smurf!

Na mijn gekke vijf minuten, besloot ik toch maar om op de bank te gaan zitten met een boek. Het masker voelt fris en zacht aan op mijn gezicht. Ik vind het heerlijk.
Je merkt wel goed wanneer het masker eraf moet: dan zit hij toch echt minder lekker.

Mijn gezicht zag een beetje grauwig – net als mijn handen. Ik heb mijn gezicht niet alleen gereinigd met tissues en water, maar ook nog met make-up remover. Een aantal uur later – toen ik naar bed ging – heb ik mijn gezicht nogmaals gereinigd met make-up remover. Zelfs toen kwam er nog blauw op mijn watje terecht. Bummer.

Conclusie
Het is een fijn masker. Hij voelt licht, zacht en fris aan, waardoor je ook wel echt kunt ontspannen. Het enige nadeel is de kleur. Niet om de kleur, maar meer omdat hij een grauwige kleur achterlaat. Gebruik dit masker dus niet als je nog weg moet. Dat vond ik dan ook echt het enige nadeel van dit masker. Maar hee, voor €0,89 mag je eigenlijk niet klagen. Toch?

Hoe denken jullie over dit masker?

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

9 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close