TAG

The Happy TAG

Toen Anouk in een Facebook groep voor bloggers vroeg wie er getagd wil worden in ‘The Happy TAG’ die zij bedacht had, wist ik dat ik dat graag wilde. Alleen al van het woordje happy word ik helemaal vrolijk. En al wist ik niet hoe de vragen er precies uitzagen, ik wist wel al dat ik er blij van zou worden.

1. Waar werd jij vanochtend vrolijk van? 
Vanochtend werd ik vrolijk van de blauwe lucht en het zonnetje dat straalde aan de hemel. Eigenlijk maakt het me niet uit hoe warm het is – nou ja, liever warm dan koud – als er een blauwe hemel is met een stralende zon, ben ik vrolijk. Van grijzig weer word ik ook altijd wat chaggie en heb ik nergens zin in, terwijl ik van heerlijk weer juist veel energie krijg.

2. Van welk nummer word jij helemaal happy?
Ik koppel veel nummers aan een bepaalde herinnering of gevoel. Maar soms heb je er een nummer bij en daar word je gewoon vrolijk van zonder reden. De afgelopen tijd gebeurde dat met het nummer Fireball van Pitbull.

I tell her baby, baby, baby, baby
I’m on fire
I tell her baby, baby, baby, baby
I’m a fireball

3. Noem 5 dingen of personen waar jij gelukkig van wordt
Het allerliefste vriendje in de wereld
Hij is degene die mij steunt. Die achter me staat. Die er voor me is. Die naar me luistert. Die me neemt zoals ik ben. Chagrijnig en vrolijk. Gek en serieus. Moeilijk en makkelijk. Ik weet dat ik niet de makkelijkste ben of kan zijn, maar we zijn al zo ver samen gekomen. Ik hou van hem.

IMG_8582Odin
Odin is de meest schattige, gekke, eigenwijze, lieve, ondeugende hond die ik ken. Roy wilde graag een hond en kreeg Odin met 7 weken voor zijn verjaardag. Hoewel ik er soms van baal dat hij er nog uit moet – denk aan regen, vermoeid, chagrijnig – zou ik het echt missen als hij er niet meer was. Een snuitje voor de raam, wetend dat jij er aan komt. Een snuitje voor de raam als je weg gaat en hij je met grote puppy ogen aan kijkt. Het vrolijke gekwispel als je binnen komt. Meneer die meteen naar de bal rent om met je te voetballen. Maar ook eigenwijs voor de tv blijft staan omdat hij aandacht wil.

Vrienden en familie
Ik ben zo dankbaar voor de mensen die dicht om mij heen staan. Die weten wie ik ben en er altijd zijn. Waar je mee kunt lachen en huilen. Waar je mee gek kan doen en grapjes kunt maken.

IMG_8613

Bloggen en beauty
Ik word zó gelukkig van bloggen en beauty! Mijn leven is er een stuk drukker van geworden – ach, het houd me van de straat zullen we maar zeggen – maar ik ben al op plekken geweest waar ik anders nooit zou zijn gekomen. Ik schrijf over dingen die ik leuk vind en ontwikkel mijn passie naar een nog grotere passie. Ja, van beauty en bloggen – en ook video’s maken – word ik erg gelukkig!

TV-series en films
Het liefst kijk ik elke avond een tv-serie of film. Ik heb dan ook een hele verzameling in mijn kast. Maar met Netflix bespaar ik nu toch een hoop ruimte. Dit is dan ook zeker mijn favoriete tijdverdrijf naast bloggen en beauty. Ik kan echt een hele dag bank hangen met mijn favoriete series en films. Al ben ik ook erg fan van de bioscoop!

4. Waar ben je het meest trots op? 
Lastige vraag. Ik denk dat ik het meest trots ben op het feit dat ik mijn blog gestart ben. Vanaf een jaar of 15 was ik al veel bezig met het internet. Met het bouwen van sites, fora en het bezoeken van sites. Maar ik was erg bang wat anderen ervan vonden, dat ik dit niet deelde met mijn omgeving. Ik had toen al een blog kunnen starten, maar liet me weerhouden door mijn eigen gevoel. En daarom ben ik mega trots dat ik 10 jaar later toch begonnen ben en me door niemand laat weerhouden.

5. Wat is het lekkerste gevoel ter wereld?
Verliefdheid. Ik ben erg gek op de liefde. Altijd al geweest. Het gevoel dat je de hele wereld aan kan. Heerlijk! Als ik naar Roy kijk kan ik na 7,5 jaar nog steeds zo’n gevoel krijgen. Love it!

6. Zet een timer op 1 minuut, typ in deze minuut zoveel mogelijk woorden waar jij blij van wordt!
liefde – bloggen – muziek – internet – beauty – koken – eten – vakantie – zon – strand – zwemmen – sporten – salade – baileys – odin – roy – make-up – douchen – films – vrienden – tv-series – wandelen – zee – meer – zon – reizen – indonesië – romantiek – kaarsjes – filmen – fotograferen – fotobewerking

Whoopwhoop! 32!

Ik vond het heel leuk om deze TAG in te vullen. Heerlijk om even vrolijk van te worden. Vooral fijn om hier even naar te kijken als je even chagrijnig bent of niet lekker in je vel zit. Een reminder naar alle leuke dingen in mijn leven. Vul jij hem ook in?

Waar word jij blij van?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

5 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close