Essence Gel Stickers

Op nagelgebied komen er steeds weer nieuwe gave dingen. Altijd leuk om te proberen! Daarom vandaag mijn review op de Essence Studio Nail Nails Fashion Stickers Gel Style. Wat een lange naam… Zoals de naam al doet vermoeden zijn de stickers een soort gel nagels. Ze voelen dan ook heel “gelly” aan. Er zitten 14 stickers in een verpakking. Heel raar aantal, maar dat heeft te maken met de verschillende diktes van de nagels van mensen.

Op de achterkant van de verpakking staat hoe je de stickers moet aanbrengen. Belangrijk dat je nagels goed schoon zijn of dat er een nieuw, goed gedroogd, lakje op zit. Dan kijk je welke sticker het beste op welke nagel past, en plak je op de nagel. Je brengt hem zo dicht mogelijk bij je nagelriem. Goed aandrukken! Daarna vijl je het ‘restje’ van de sticker eraf. Gezien mijn nagellengte heb ik het eerste stuk er af geknipt en ben ik daarna gaan vijlen. Vijlen gaat overigens niet zo makkelijk op de stickers.

Op zich werken ze makkelijk en de leuke printjes zijn natuurlijk wel gaaf om op je vingers te hebben. Dat zijn dan ook pluspunten. Echter vind ik het ontzettend priel werk om ze er recht op te krijgen en netjes af te knippen en te vijlen, maar ik hou sowieso niet van priel werk. Maar dat hoort nu eenmaal bij nailart. Dus op de foto kun je ook zien dat het me niet netjes gelukt is.

Dan misschien wel de belangrijkste vraag: hoe lang blijven ze zitten? Met mijn eerste hand was ik nog bezig met mijn laatste 2 nagels, toen de eerste sticker al weer los liet! Terug aanduwen had geen nut, helaas. Mijn tweede hand ging beter. Waarschijnlijk omdat ik ze daar beter luchtvrij erop gekregen heb en langer heb aangeduwd. Helaas ook niet met al te veel succes gezien ze na 5 minuten al los begonnen te raken!

Al met al ben ik dus langer bezig geweest met ze er op te krijgen, dan met het draag plezier. Heel jammer, want ze zien er wel cool uit!

Laat me weten wat je van deze review vind en wat jouw ervaringen met stickers zijn.

Liefs, Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close