TAG

The Fairytale TAG

fairytaletagVandaag heb ik weer een TAG voor jullie! Al vanaf het moment dat ik de titel zag, kon het niet anders dan dat ik deze fairytaleTAG zou gaan doen. Sprookjes!!! Het zijn persoonlijke vragen gebaseerd op sprookjesfiguren. Let’s get to know me a little bit better…!

Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi?
Ik kan niet zeggen dat ik mezelf lelijk vind. Maar mooi…? Nee, dat dan ook weer niet. In ieder geval qua uiterlijk dan. Ik heb geen hoofd à la Leighton Meester of een killerbody zoals Doutzen Kroes, maar ik ben ook niet de lelijkste persoon die er rond loopt. Maar ja, waarschijnlijk is dit zo’n antwoord die iedereen zou geven. Tenzij je Leighton Meester óf Doutzen Kroes bent natuurlijk…
Wel grappig om bij deze vraag te zien dat veel meiden meteen aan het uiterlijk denken. Toegegeven: me too!
Verder vind ik mezelf wel een mooi mens. Met natuurlijk de bijbehorende gebruiksaanwijzing…!

Doornroosje: Hoeveel uur slaap jij per nacht?
Dat is heel verschillend. Moet ik de volgende dag om 8 uur op mijn werk staan, ga ik die avond meestal rond half 11 naar bed. Dan kan ik net geen 8 uur slapen. Ben ik de volgende dag vrij, dan kan ik best laat naar bed gaan. Maar hee, dan kan ik ook zeker wel 10 uur slapen. Ik bind me niet vast aan tijden, hoewel dat misschien wel beter zou zijn. Want ga ik om half 11 naar bed, dan wil ik vaak toch nog even een hoofdstuk uit mijn leesboek lezen en dan slaap ik toch echt korter die nacht dan dat ik meteen zou gaan slapen.

Assepoester: Heb je een avondklok?
Nee. Ik woon op mezelf en bepaal heerlijk zelf hoe laat ik thuis kom of ga slapen zonder dat iemand er over zeurt. Heerlijk!

Rapunzel: Houd je ervan om buiten te zijn?
Dat ligt aan het weer. Ik houd ab-so-luut niet van nattigheid! Dan blijf ik echt liever binnen. Ook met veel bewolking – grijs weer, zoals ik dat altijd noem – blijf ik liever binnen. Maar wanneer het zonnetje schijnt en de lucht mooi blauw is vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Genieten van het zonnetje en al het moois dat de wereld te bieden heeft.

Roodkapje: Vertrouw je onbekenden snel?
Ik maak graag een praatje met onbekenden, maar die komen maar weinig over mij te weten. Als ik iemand dingen ga toe vertrouwen, dan vertrouw ik degene, maar dat is pas als ik iemand langer ken. Dus een onbekende vertrouwen? Niet voordat ik degene ken. Maar dan is het geen onbekende meer.
Wanneer een onbekende mij iets vertelt, zal ik degene niet afkraken of net wat. Of ik het verhaal dan ook altijd geloof….

De Wolf en de 7 geitjes: Ben je snel makkelijk voor de gek te houden?
Ja! Ik neem veel dingen nogal serieus en grapjes begrijp ik vaak niet meteen. Het kan soms wel een aantal minuten duren voordat een grapje doordringt. Natuurlijk heb ik het nu over sarcasme en grapjes. Maar als het gaat over – net als in het verhaal van de 7 geitjes – dat iemand je wil bedonderen. Mwoa. Ik denk dat ik dat nog best snel door zal hebben.

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?
Iemand die zichzelf is en durft te zijn, eerlijkheid, vertrouwen, een luisterend oor en iemand die zijn dromen najaagt.

De Kleine Zeemeermin: Welk offer zou jij opbrengen voor de liefde?
Poeh! Beetje een rare vraag… Ik heb geen idee…. Ik zou met hem meeverhuizen naar een warm land? Maar dat is natuurlijk ook eigenbelang, hahaha!

De Kikkerkoning: Wat vind jij walgelijk?
Geen respect hebben voor de medemens op wat voor manier dan ook.

Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jouw huis?
Was dit serieus de beste vraag die de bedenker van deze TAG heeft kunnen bedenken bij dit sprookje? Maar goed. Planten gaan altijd dood in mijn huis – lees: gebrek aan water en goede verzorging. Ik heb wel een palmachtige voor mijn raam staan (er zitten nog welgeteld 2 takken in en volgens mij is de plant ziek) en ik heb een orchidee (zonder bloemen en bladeren op dit moment. Oh wacht, er hangt nog een dode bloem in! Laat ik die maar weer eens een keertje water geven. Ik denk dat dat helpt.)

De Gelaarsde Kat: Heb jij huisdieren?
Odin: de liefste hond van de hele wereld (als hij niet stout is). Onze Zwitserse witte herder! Hij is nu 1 jaar en 5 maanden jong en al een echte puber. En de trouwe volgers van mijn blog komen hem dan ook regelmatig tegen omdat hij het nogal leuk vind om mijn filmpjes te videobommen!

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter. 
Ik ben heel eigenwijs. Ik heb een mening en daar blijf ik eigenlijk ook altijd bij. Maar… – en dat is dan meteen het goede van mezelf – wanneer je me met goede argumenten en/of bewijzen kunt overtuigen ben ik de eerste die zegt dat ik me vergist heb. Of ik mijn eigenwijsheid een zwakte wil noemen? Nee. Elk karaktertrekje heeft goede en slechte kanten. Het is maar wat je er mee doet.

Pinokkio: Wat is je grootste wens?
Op dit moment wacht ik nog steeds op Roy – ‘till he drops THE question. Maar hé, dat schrijf ik hier alleen maar neer omdat het heel waar is en ik weet dat hij moe wordt van mijn “gezeur” er over, waardoor hij vindt dat ik nog langer moet wachten, wat ik dan eigenlijk alleen maar weer een excuus vind. Maar goed. Hij is mijn beste vriend, mijn maatje, mijn luisterend oor, accepteert mijn gezeur, mijn chagrijnigheid, mijn vrolijkheid, mijn gekheid. Hij accepteert mij zoals ik ben en kent mij beter dan wie dan ook. Hij kent me soms beter dan ikzelf. Hij begrijpt me en hij steunt me. En daarom hou ik van hem en daarom is mij binden aan hem mijn grootste wens.
Daarnaast wil ik nog graag een keer kinderen en verder een gelukkig leven hebben. Maar wie wil dit laatste nou niet?

Peter Pan: Wat is je mentale leeftijd?
 Ik ben momenteel 25. De ene keer ben ik weer de puber, de andere keer ben ik al een stuk ouder. Maar meestal ben ik gewoon 25.

De Sterrendaalder: Wat is je meest waardevolle bezit?
Poeh. Ik denk alles met persoonlijke waarden. Zoals mijn vriendschapsring met Roy en mijn “trouwring” van mijn ouders. Persoonlijke foto’s en video’s zou ik ook als een van de eerste dingen uit het huis gooien wanneer deze in brand zou staan. Want dat zijn dingen die je nooit meer terug krijgt. Mijn verzameling dvd’s en series is mij ook waardevol, maar die kan ik nog opnieuw kopen.
Ohja, en mijn bankpasje. Want helaas is het niet anders, je hebt deze toch nodig om dingen te kunnen betalen.

Vrouwe Holle: Ben je lui of een harde werker?
Over het algemeen ben ik een harde werker. Een baan heb je natuurlijk niet voor niets – letterlijk. Maar ik heb wel mijn grenzen en ik ben nu aan het leren dat ik hier ook niet overheen ga.

De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan? 
Ik hou wel van gezelligheid, dus feestjes vind ik zeker leuk. Ik hoef niet elke weekend een feestje te hebben, want daarvoor zit ik te graag thuis op de bank met een goed boek, een goede film of een goede serie.

De Nieuwe Kleren van de Keizer: Geef je veel om je kleding?
Ik vind het wel belangrijk er verzorgt uit te zien. Ik ben geen shop-a-holic en probeer alleen kleding te kopen wanneer ik het nodig heb. En zo nu en dan vind ik het wel leuk om dat ene truitje of die ene stoere broek even toch gauw te scoren. Helaas ben ik geen styling held en niet goed in combineren dus heel fashionable zal mijn outfit niet altijd zijn, haha!

De Prinses op de Erwt: Bel je kleinzerig? 
Ik denk wel dat ik sneller kan zeggen pijn te hebben dan sommige andere mensen. De kunst is alleen om er niet over te zeuren. Wanneer ik er over zeur: ja, dan ben ik kleinzerig. En soms vind ik het heerlijk om te zeuren!

Dit was de TAG. Sommige vragen vond ik een beetje raar en andere weer heel leuk. Als je de TAG wil overnemen mag dat uiteraard! Ik zou het leuk vinden als je het me ook laat weten!

En natuurlijk vind ik het leuk als jullie in een reactie ook één van de bovenstaande vragen beantwoorden!

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

9 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close