Opgemaakt augustus – september 2014

Gezien de populariteit op YouTube met de ‘opgemaakt’ filmpjes, leek het me ook wel eens leuk dit te doen. Al weet ik niet of ik dit nog vaker ga doen – ik vind het zelf namelijk best een dom filmpje, haha! – hoop ik dat jullie hem leuk vinden. Bekijk hieronder welke producten mijn vriend en ik in augustus en september opgemaakt hebben.

Bekijk hieronder mijn opgemaakt filmpje:

Klik hier om het filmpje te kijken op YouTube.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal! Dat zou ik echt mega, mega, mega, mega lief vinden!

Welke producten heb jij pas opgemaakt?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close