Mijn serie watchlist

Wie mij langer volgt en/of gewoon goed kent, weet dat ik hou van tv series. Ik zou van mijn beroep bingewatchen kunnen maken. Als dat toch eens mogelijk was… Dat zou trouwens mijn lijstje een hoop inkorten, haha! Over dat lijstje gesproken: die deel ik vandaag met je! Ik kan je verklappen dat het er een hoop zijn. Ik deel vandaag alleen degene die ik nog nooit helemaal gezien heb. Want hé, ik ben zo iemand die een serie gerust nog een keer of tien kan kijken.

 1. 90210
 2. Alcatraz
 3. American Horror Story
 4. Arrow
 5. Better Call Saul
 6. The Big Bang Theory
 7. The Black List
 8. Dollhouse
 9. Empire
 10. The Flash
 11. Game of Thrones
 12. Gotham
 13. Grimm
 14. House of Cards
 15. The Magicians
 16. Marvel’s Agent Carter
 17. Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.
 18. Marvel’s Daredevil
 19. Marvel’s Jessica Jones
 20. Mistresses
 21. New Girl
 22. Orange is the new Black
 23. The Originals
 24. Ravenswood
 25. Scream Queens
 26. Sleepy Hollow
 27. Stranger Things
 28. Supergirl
 29. Supernatural
 30. Teen Wolf
 31. True Blood
 32. The Vampire Diaries
 33. Vikings
 34. The Walking Dead
 35. Wildfire

Welke serie(s) zou ik volgens jou écht moeten zien?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close