Another YouTube Chapter

Al eerder plaatste ik een vlog online. Een vlog die ik op mijn eerste YouTube kanaal zette, omdat ik twijfelde of ik voor Another Chapter een eigen kanaal zou maken. Weken heeft het door mijn hoofd gespookt en afgelopen week hakte ik de knoop dan ein-de-lijk door. Daarmee werd mijn YouTube kanaal Another Chapter geboren! Vandaag plaatste ik mijn welkoms-’trailer’ en heet ik iedereen van harte welkom om ook van Another Chapter te genieten in video vorm. Video’s die jouw leven nóg leuker en mooier gaan maken. Tenminste, dat hoop ik dan natuurlijk! Binnenkort verschijnen de eerste échte video’s online!

Heb jij je al geabonneerd op mijn nieuwe YouTube kanaal?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close