Ik ben 30 geworden en zo heb ik het gevierd!

Afgelopen vrijdag de 13e was het zover. Ik liet mijn twintiger jaren achter me en begon aan mijn derde decennium. Ik wilde eigenlijk die dag een blogpost online zetten, maar ik miste even kort de motivatie om te bloggen. Dus bij deze. Ik ben 30 geworden en dat heb ik uiteraard gevierd!

Feest voor vrienden en familie

Het nadeel van jarig zijn op 13 juli, is dat het zomaar kan zijn dat het al zomervakantie is en dus dat mensen op vakantie zijn. Gezien het zuiden dit jaar als eerste vakantie had, viel mijn verjaardag dan ook in de zomervakantie. Nog een nadeel in mijn leven, is het beroep van mijn man. Hij is muzikant en is vrijwel ieder weekend spelen ergens in het land. Deze keer had hij het zeldzame geluk om op mijn verjaardag vrij te zijn. Maar zoals ik al zei, de vakantie was begonnen en dus waren er op mijn verjaardag al veel mensen weg.

En zodoende vierde ik mijn verjaardag maar 5 dagen eerder op zondag. Ondanks dat er toch nog steeds een hoop mensen al weg waren (of andere plannen hadden voor het begin van de vakantie), konden er gelukkig een hoop mensen toch nog wel. En dat vond ik fijn, want ik vind het leuk om jarig te zijn!

Het was dan ook een gezellig feestje buiten. Het was heerlijk weer. Blauwe lucht, een stralende (brandende) zon en een fijne sfeer. Muziek aan, drinken en wat lekkers. Jep, het was zeker heel gezellig! Vanaf 14.00 uur mochten mensen komen en de laatste ging uiteindelijk rond 23.30 uur weg!

Ik heb het zó gezellig gehad, dat ik niet eens heb gefilmd of foto’s heb gemaakt deze dag. Super stom! Ach, aan de andere kant heb ik echt in het moment geleefd en dat is ook wel eens fijn 😉

De dag zelf

Ik was heel bang dat ik het verjaardag gevoel een beetje zou missen. Ten eerste omdat er die dag dus niemand zou komen en ten tweede omdat ik mijn verjaardagscadeau van Roy en Isabelle al met Moederdag gekregen had. Maar stiekem vond ik dit achteraf gezien mijn fijnste verjaardag ooit!

Ik mocht de ochtend uitslapen. Roy ging er uit om Isabelle te voedden. Daarna kwamen ze mij samen wakker maken met verjaardag knuffels en kusjes. Heerlijk! Vervolgens kreeg ik ook nog eens een heel fijn ontbijtje op bed!

Omdat ik de dag wel feestelijk wilde maken, hadden we een planning gemaakt met allerlei dingetjes die we leuk vinden.

We gingen eerst naar de Efteling. Als abonnementhouder mag je rondom je verjaardag een gratis taartje eten en daar hebben we dan ook zeker van genoten. Daarnaast zijn we natuurlijk nog in de Droomvlucht en in de Carnavalsfestival geweest. Zo leuk om te zien hoe Isabelle iedere keer dat we er zijn steeds meer bewust gaat zien. Ik heb zó van haar genoten!

Om half 5 gingen we sushi eten bij de Sushi Boulevard. Dat is één van mijn favoriete all-you-can-eat sushi restaurants. Deze zit in Tilburg en dus dicht bij de Efteling. Omdat ik daar een pasje van heb, mocht ik op mijn verjaardag gratis daar eten! Heerlijk! Daarnaast kreeg ik van de ober ook nog eens een verjaardagsserenade met ‘vuurwerk’.

Nadat onze buiken gevuld waren, zetten we Isabelle af bij mijn ouders. Roy en ik gingen namelijk nog naar twee films in de bioscoop: Skyscraper en Tag.

Zo was mijn dag helemaal gevuld! Ik heb er echt intens van genoten. Ik vond dit zo fijn! We hebben alleen maar leuke dingen gedaan. Ondanks dat we deze dingen zo vaak doen (maar nooit alle drie op één dag), is dit wat mij gelukkig maakt. Dit was een typische Natasja en Roy dag met dingen waar wij van genieten. Onverwachts voelde ik me écht meer dan jarig!

Hoe vier jij graag je verjaardag?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close