Forever Living Products – Aloe Vera Gelly

Steeds vaker ontdek ik fantastische producten in het assortiment van Forever Living Products. Zo schreef ik een paar weken geleden al over de ‘Aloe Heat Lotion‘ en is mijn artikel over ‘Forever Bright Toothgel‘ één van de meest bekeken artikelen op mijn blog. Vandaag laat ik aan jullie de ‘Aloe Vera Gelly’ zien. Wat is het en waarvoor gebruik je dit?

WAT IS HET EN WAARVOOR GEBRUIK JE HET

Aloe Vera Gelly gebruik je bij een droge of schrale huid. Daarnaast kan het een gevoelige huid verzachten. Tenminste dat is mijn ervaring. Wanneer ik aan het koken ben en er komen spetters op mijn hand of arm – ouch! – dan smeer ik een klein beetje Gelly erop en is bij mij de pijn in no time verdwenen.
Aloe Vera Gelly bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde aloë vera gel. De sap van de aloë vera zou diep doordringen in de huid en zou alle effectieve stoffen mee naar de onderhuidse lagen nemen. Tenminste, dat zegt Forever. Ik ben uiteraard geen arts of onderzoeker en zou niet weten of dit zo is. Maar goed klinkt het in ieder geval wel.
De gel heeft een pH-waarde van 5,5 en daarom irriteert hij niet. Zelfs in het gebied rondom de ogen (smeer het alsjeblieft niet in je ogen!) irriteert deze gel niet.

DE VERPAKKING

Aloe Vera Gelly zit in een tube van 118 ml. Er zit dus echt mega veel in, waardoor je lang met dit product kunt doen. De turquoise letters en banner in combinatie met het gouden logo en de overige tekst vind ik een bepaalde rust uitstralen. Niet te druk en niet te chique. Een tube die je best ergens neer kunt zetten zonder dat het lelijk staat. Al gaat het natuurlijk om de inhoud.

Op de achterkant van de verpakking staat nog een kleine beschrijving zodat je weet wat je pakt. En ik zie staan dat je het product ook kunt gebruiken na het zonnen in de zomer. Al zitten we daarvoor nu aan de verkeerde kant van de wereld. Maar dan weet je dat ook weer.

Daaronder staan ook nog de ingrediënten beschreven. Zoals je kunt zien, staat aloë vera als eerste bij de ingrediënten wat betekent dat dit product het er meest in zit. Top!
Het nadeel van dit product – tenminste als je dat vervelend vindt – is dat er ook parabenen in zitten. Niet iedereen kan hier tegen. Toch lijkt dit er niet heel veel in te zitten, maar zeker weten doe ik het niet.

Het voordeel van de producten van Forever vind ik dat deze allemaal verzegeld zijn. Je moet dus eerst even de dop er helemaal van af draaien en het beschermlaagje verwijderen. Zet de dop er terug op en je product is klaar voor gebruik. Zo weet je tenminste zeker dat er niemand anders gebruik van heeft gemaakt.

HET PRODUCT

Het product voelt heel fijn en verfrissend aan. Het glijdt soepel over de huid en doordat je het in de huid masseert trekt het best snel in je huid. Al had dit van mij best nog een tikkeltje sneller gemogen.
Bij een klein brandwondje – zoals hierboven al beschreven – verkoelt het direct en heb ik er daarna ook echt geen last meer van. Ook heb ik het wel eens op een wondje gesmeerd. Dit hielp ook vrij goed en de pijn werd al snel stukken minder.
Ik merk steeds meer multifunctionele doeleneinden voor de Aloe Vera Gelly. En daar hou ik wel van.

Ik ben enthousiast over dit product en vind dat je dit eigenlijk gewoon in huis hoort te hebben. Het product kost €18,63 en is daarmee best prijzig. Schrijf jij je in als distributeur – geen verplichtingen! – dan krijg jij 15% korting en betaal je dus nog maar €15,84.  Maar voor 118 ml, waar je dus heel lang mee doet, is de prijs-kwaliteit-langdurigheid verhouding (bestaat dat?) meer dan prima.

Forever Living Products Aloe Vera Gelly kun je hier bestellen.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

14 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close