De eerste zwangerschapstest

Ik schreef het al in de blogpost van afgelopen maandag: de menstruatie blijft uit. En hoewel de meeste vrouwen dan zullen denken dat ze zwanger zijn, had ik dat gevoel totaal niet. En dus wachtte ik toch nog even geduldig af. Maar de hele zondag kon ik mijn gedachtes toch niet onder controle te houden en besloot ik in de middag toch maar een testje te doen. Wel in mijn achterhoofd houdend dat ik waarschijnlijk niet zwanger ben.

Waarom ik dan toch de test deed? Om het zeker te weten. Gezien het mijn eerste maand was zonder de pil, wist ik dan ook nog niet wat mijn cyclus zou doen. Die is er overigens nog steeds niet. Maar of ik zwanger ben..

NEE.

Ik was wel lichtelijk teleurgesteld, maar doordat ik dit eigenlijk wel wist baalde ik niet. Ik kon en kan alleen maar hopen dat mijn cyclus weer snel op gang komt zodat we aan ronde 2 kunnen beginnen.

Ik gebruikte trouwens een test van de Action. Niet zo duur, maar schijnen prima te werken. Het controle streepje was er vrij snel en zoals verwacht bleef het andere streepje uit. Volgende keer beter zullen we maar zeggen… 😉

Na hoeveel dagen tijd deed jij je eerste zwangerschapstest?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close