look-sheer-purple-01

Look ♥ Sheer Purple

Zoals ik in een eerdere blogpost al vertelde, wilde ik meer met kleur werken in mijn dagelijkse looks. Ik maak liever een aantal kleine stapjes dan ineens een grote sprong en daarom maakte ik deze pastel paarse look en noem hem sheer purple. Niet geheel origineel, gezien het palette wat ik hiervoor gebruikte dezelfde naam heeft.

Gezicht

look-sheer-purple-06Dit is de hele look. Lekker licht, maar toch met wat kleurtjes. Ik vind hem zelf heel erg draagbaar. Jong en oud. Wel is dit vooral een look voor overdag. ’s Avonds zou dat paarse een stuk intenser mogen zijn.

Gezichtsproducten:

 • Tea Tree Flawless BB cream – The Body Shop
 • Pro Longwear concealer – MAC – NW20
 • Natural Bronzing Powder – Rimmel London
 • Blusher – MUA – shade 1
 • Undress You Skin Shimmer Highlighter – MUA

Lippen

look-sheer-purple-05Voor de lippen is het altijd belangrijk om geen velletjes te hebben. Ik had er wel even last van en daarom heb ik ze eerst gescrubt. Ik koos voor een lichte kleur omdat ik graag een lichte look wilde maken. En om de aandacht op de ogen te houden, gebruikte ik geen lipgloss. Daarbij had mijn lipstick al van zich zelf een beetje glans.

Gebruikte producten:

 • Lipscrub – Lush – popcorn (review)
 • Lipstick – MAC – Syrup (review)

Ogen

look-sheer-purple-04 look-sheer-purple-03 look-sheer-purple-02En dan waar deze look om draait: de ogen. Ik gebruikte drie kleuren uit één palette. Door het blenden lopen de kleur mooi in elkaar over.
Doordat dit palette gemaakt is om de kleuren samen te gebruiken, merk je meteen hoe makkelijk de kleuren in elkaar willen overvloeien. Voor wat meer diepte gebruikte ik nog een zwarte eyeliner en zwarte mascara. De eyeliner loopt maar tot 1/3 onder het oog om het oog nog iets opener te houden.

Gebruikte producten:

 • Eyeshadow Primer – HEMA
 • Smooth Definer – Oriflame Beauty – black
 • Colour Pro Eyeshadow Trio – Oriflame Beauty – sheer purple
 • Master Curl Mascara – Oriflame Beauty

Ik hoop dat jullie deze look mooi vinden. En ben jij ook zo iemand die het lastig vind om met kleur te werken, dan hoop ik dat ik je heb weten te inspireren!

Wat vinden jullie van deze look en zouden jullie deze look zelf maken?
Bekijk ook mijn ‘Smokey Cat Eye & red lips’ look!

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close