Review ♥ MAC lipsticks: high tea en syrup

Een paar weken geleden heb ik geshopt in Amsterdam. Als beauty addict kon ik natuurlijk de MAC Pro Store niet voorbij lopen. Vooral omdat ik ook gepland had om daar naar binnen te gaan. Ik wilde mijn eerste MAC lipstick gaan halen. Welke kleur wist ik nog niet, maar daar zouden de medewerkers mij vast wel bij kunnen helpen. En inderdaad… Ik ging naar huis met een MAC lipstick. Of nou ja, eigenlijk twee…
Ik liet ze al twee keer eerder voorbij komen: allebei in een video (1 | 2). Vandaag review ik Syrup en High Tea voor jullie.

De verpakking

De lipsticks zitten in het bekende zwarte doosje met witte letters. Uiteraard met het MAC logo. MAC heeft verschillende lijnen qua lipstick en ik heb twee tinten uit de Lustre lijn. Een lijn met een glanzende finish.
De doosjes ogen wat mij betreft professioneel. Geen onzin, maar gewoon gebruiken.

Op de doosjes staan ook de ingrediënten voor de liefhebbers. De bovenste foto is van Syrup en de onderste van High Tea. Vrijwel identieke ingrediënten, alleen zijn de kleurstellingen anders.

De lipsticks

Ik begin bij Syrup. De lipstick zit in de bekende zwarte cilindervormige huls met een zilverkleurig randje en uiteraard de merknaam. Aan de onderkant van de huls staat de naam van de lipstick.

Syrup is een roze paarse tint met blauwe ondertoon. Dit klinkt heel eng, maar dat is het niet hoor, haha!

High Tea zit in eenzelfde soort huls. Want ja, dat is toch wel een beetje het herkenningspunt van MAC.

High Tea is een beige tint met roze ondertoon.

Hier zie je de swatches op mijn hand. Links is High Tea en rechts is Syrup. Ik vind het een vrij goede dekking! En zie je de glans? Pretty!

En hier zie je de kleuren op mijn lippen. De bovenste foto is zonder product, de tweede foto is Syrup en de onderste foto is High Tea.
Syrup dekt enorm goed. Hij brengt snel en makkelijk aan en veel laagjes zijn er dan ook niet nodig. Twee keer over de lippen is toch echt meer dan voldoende. Dit is een lipstick die goed past bij een nude look.
Ondanks dat High Tea een lichte kleur is, dekt hij ook vrij aardig en zijn ook hier weinig laagjes voor nodig. Deze kleur valt minder op als lipstick doordat hij redelijk dezelfde kleur als mijn lippen heeft. Ik vind dit een hele mooie nude tint voor dagelijks gebruik.

Ik ben alleen vergeten om full face foto’s te maken. Willen jullie deze toch nog zien? Vertel het me maar in de comments hieronder. Als jullie het willen post ik ze er later nog even bij.

MAC lipsticks kosten €18,50 en zijn te koop bij de MAC Pro Store of bij de MAC counters bij de Bijenkorf of Douglas. Natuurlijk kun je ze ook via de website van MAC bestellen.

Wat vinden jullie van deze lipsticks?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close