Review ♥ Action baked eyeshadow gold

Ik vind de action een fantastische winkel. Ik kan daar op mijn gemak echt alle schappen scannen en zó zeker wel een uur doorbrengen. Terwijl ik scande vond mijn oog deze baked eyeshadow en die wilde ik graag proberen. Zou dit een topper of een flopper worden?

Dit is de verpakking. Echt a la Action. De oogschaduw zit verpakt in een kartonnen doosje met duidelijk erop wat het is en welke kleur. Altijd fijn als je dit snel kunt zien.

Op de achterkant kun je lezen dat je deze oogschaduw zowel nat als droog kunt gebruiken. Ik heb hem alleen – nog maar – droog gebruikt. Maar je creëert meer mogelijkheden als hij nat meer gepigmenteerd is.

En voor degene die geïnteresseerd zijn in de ingrediënten heb ik daar natuurlijk ook nog even een foto van gemaakt. Er zitten zowel parfum als parabenen in.

En dit is de verpakking wanneer je hem uit het kartonnen doosje haalt. Een simpel – en goedkoop – uitziende verpakking. Wat ik wel goed vind, is dat je meteen de kleurtjes ziet die er in zitten. Dit vind ik zelf altijd handig. Verder oogt hij vrij goedkoop, maar hee, dat is hij ook!

Op de bovenstaande foto’s zie je de swatch op mijn arm zowel in het licht als in de schaduw. Hmm… de pigmentatie is een beetje flut. Toch is hij wel redelijk op te bouwen.

En dit is de ooglook die ik er mee maakte. Zoals je kunt zien is ook hier de pigmentatie niet je van het. Prima voor een dagelijkse look, maar daar is ook alles mee gezegd. Het viel me op dat hij weinig last had van fall out. Dus dat is dan weer een goed punt.
Nu weet ik nog niet hoe de pigmentatie is wanneer je de oogschaduw nat aanbrengt.

A C T I O N    –    B A K E D    E Y E S H A D O W    G O L D    ♥    € 0 , 4 9

De baked eyeshadow oogt wat goedkoop en qua pigmentatie is het niet veel soeps. Je kunt er wel een dagelijkse look mee maken, maar daar is dan al veel mee gezegd.
Voor meiden die nog willen oefenen met – verschillende kleuren – oogschaduw is dit een prima budget product. Maar voor meiden die al véél verder zijn: laat dit product maar in het schap liggen.
Wat mij betreft is dit dus een budgetflopper.

Laat een comment hieronder achter als je nog een look wil zien met nat aangebrachte baked eyeshadow! 🙂

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close