Piercings & tattoos | #30dayblogchallengeNL

Tijd voor weer een artikel voor de #30dayblogchallengeNL die gelukkig helemaal geen regels bevat. Anders had ik dus allang gefaald… Vandaag vertel ik jullie over mijn piercings & tattoos.

Toen mijn zus een jaar of 15(?) was kreeg ze van een oom een navelpiercing. Wat was ik als 12-jarig meisje jaloers! Ik wilde dat ook wel! Ondanks dat ik het haar niet vertelt had, denk ik dat mama dat wel geweten heeft. Want zo’n 3 maanden voor mijn 14e verjaardag vroeg ze wat ik wilde. En hoewel ik ‘navelpiercing’ wilde zeggen – maar dat niet deed omdat ik dacht dat ze dat nooit goed zou vinden – zei ik dat ik het niet wist. En ze moest geweten hebben dat het een leugen was, want ik wist ALTIJD wel iets voor mijn verjaardag te vragen. Of eigenlijk had ik altijd een hele lijst waar zij en papa uit konden kiezen…

 

Maar ze had me dus door en vroeg me of ik een navelpiercing wilde. Duhhh, JA!
En dus kreeg ik zo’n 2 maanden voor mijn verjaardag (ik ben halverwege juli jarig en gezien je de eerst weken niet mag zwemmen…) een navelpiercing. Ik vond het reuze spannend, maar hij zat er in voor ik er erg in had.

Ondertussen heb ik zo’n 2 jaar geleden mijn navelpiercing er uit gehaald. Ik vond het enorm zonde, maar ik vond mezelf te ‘dik’ geworden. Daar hoort geen piercing in vond ik. Nog altijd vind ik het jammer, maar wie weet komt hij ooit nog terug…

Daarnaast heb ik in beide oren 3 gaatjes en had ik vroeger er ook nog een bovenin mijn rechteroor. Die zit er ondertussen ook niet meer in.

Het verhaal rondom mijn 2 tattoeages heb ik al eens vertelt. Niet op dit blog, maar op mijn vorige blog. Omdat ik het een beetje gek vind om het nog een keer te vertellen, kun je HIER KLIKKEN om de speciale verhalen te lezen. Want beide tattoeages bevatten een verhaal. De een heeft een leuke achtergrond in China (ja, echt!) en de ander is een herinnering.

Ennn…. er gaat in oktober een derde tattoeage bij komen! Ik heb een afspraak gepland bij Lucky Cat in Den Bosch. Wat het gaat worden en waar hij gaat komen houdt ik nog even geheim. Uiteraard ga ik het jullie wel laten zien. Maar dat is dus pas halverwege oktober!

Heb jij piercings en/of tattoeages?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close