Review ♥ Flormar eye make-up remover

Al een hele tijd geleden kocht ik bij de Flormar in Amsterdam deze eye make-up remover, omdat degene die ik had (van Nivea) bijna op was. Ik zag hem liggen en had toch een nieuwe nodig, dus waarom zou ik deze dan niet nemen? Hij is geschikt voor gewone oogmake-up als waterproof. Ideaal!

Over het algemeen doe ik niet zo moeilijk als ik een make-up remover moet hebben. Gewoon de goedkoopste of degene die in de aanbieding is en soms gewoon degene die ik al een tijdje gebruik. Deze van de Flormar liep ik dan ook zomaar tegenaan én is ook geschikt voor waterproof make-up. Vooral geschikt voor de zomer, wanneer ik dan ook wat vaker voor waterproof make-up kies. En zodoende gooide ik deze in de test.

Op het flesje staat duidelijk beschreven dat deze remover bedoelt is voor het verwijderen van oog make-up én dat hij ook werkt op waterproof make-up. Daarnaast zouden er geen olie resten achter moeten blijven. Ik ben benieuwd.

Dit is de ingrediëntenlijst. Ik ben geen expert in deze moeilijke scheikundige of in ieder geval chemische namen, maar zover ik kan zien is deze Flormar eye make-up remover geschikt voor alle huidtypes.

Flormar-waterproof-makeup-remover-04De Flormar eye make-up remover werkt net zo als elke andere remover met olie. Eerst schud je het flesje voorzichtig even op en neer en vervolgens druppel je de substantie op een wattenschijfje. Voorzichtig kun je dan je oog make-up er af halen (let wel op, want de huid van en rondom je ogen zijn een heel stuk dunner en dus gevoeliger!). Spoel na met warm water en je gezicht is weer fris.

Dat vind ik ook na gebruik van deze eye make-up remover. Daarnaast voelt de huid ontzettend zacht. Wat willen we nog meer?

Conclusie ♥ Flormar – Eye make-up remover ♥ €5,95
Ik vind de Flormar eye make-up remover niet specialer dan een ander merk. Het geeft me geen wauw gevoel die ik wel van producten kan krijgen. Het is een prima remover voor een prima prijsje, maar om de volgende keer weer speciaal naar de Flormar te gaan voor een eye make-up remover… Nee. Dan kijk ik toch liever hier in het dorp bij een drogisterij, dan dat ik speciaal naar Amsterdam moet vanuit Schijndel.

Welke oog make-up remover gebruik jij het liefste?
En heb je mijn review over de beauty blender van Flormar al gezien?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close