LOTD ♥ Smokey cat eye & red lips

Tijd voor weer een nieuwe LOTD! Een make-up look geeft je een bepaalde uitstraling. Het laat zien wie je bent. Of in ieder geval hoe je wil dat de wereld jou ziet. De look die ik jullie vandaag met jullie deel, straalt zelfverzekerdheid uit, is tegelijk stoer, chique en classy en staat voor zelfstandigheid en ik noem hem de smokey cat eye & red lips look. Tenminste zo zie ik hem. Als jij het anders ziet, kun je dat in de comments laten weten, want ik vind het super leuk om te weten hoe jullie deze look zien. Kijken jullie mee?

Smokey cat eye & red lips

Dit zijn de full face foto’s. What do you think?

Smokey cat eye

smokey-cat-eye-red-lips-3En dit zijn de close-up foto’s van de smokey cat eye. Ik noem hem zo omdat ik met een oogpotlood een cat eye heb gemaakt. Vervolgens heb ik hem vervaagd met een smudge brush en creëerde ik dus op die manier een smokey effect. Om het zwart iets netter over te laten lopen in de kleur van mijn bewegend ooglid, heb ik nog een bruinachtige kleur in het midden licht vervaagd.

Red lips

Rood is een lastige kleur. Je moet een kleur hebben die past bij je huid. Als je de juiste kleur gevonden hebt, teken je een strak lijntje met een lippotlood op de contour van je mond. Vervolgens breng je de rode lipstick aan.

Gebruikte producten

 • Pro Longwear Concealer – MAC – NW20
 • Tea Tree Flawless BB cream – The Body Shop
 • Natural Bronzing Powder – Rimmel London – Sun Bronze
 • Blush – MAX – Rosewood
 • Undress Your Skin Shimmer Hightlighter – MUA
 • Eyebrow Lifter – Catrice
 • Eyebrow Kit  – Oriflame
 • Eyebrow Gel – HEMA
 • Wonder Liner – Oriflame Beauty – Black
 • Smooth Definer – Oriflame Beauty – Black
 • Eye Pencil – Oriflame Beauty – White
 • Undress Me Too palette – MUA
 • Soft Kajal – Very Me Oriflame – Steel Grey
 • Master Curl Mascara – Oriflame
 • Wonder Colour Lip Liner – Oriflame Beauty – Real Red
 • Wonder Colour Lipstick – Oriflame Beauty – Irresistible Red

200 oogIn zwart-wit heeft het ook een leuk effect, haha!

Wat vinden jullie van mijn look?
Bekijk ook een deze LOTD (Blue Ocean)

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close