Stoppen met borstvoeding, Monkey Town & vakantie! | Keeping Up With Natasja #87

Wat een onwijs leuke week was het. Tijd om die met jullie te delen d.m.v. deze weekvlog. Ik stop met borstvoeding. Isabelle laat zien hoe goed ze al kan klimmen in Monkey Town. Ik geef voetbal verslagen. We kregen bezoek van een vogeltje. Ik ben druk met werk door de schoolverlaters voorstelling en hun afscheid. Daarnaast begint mijn vakantie! Die luidden we in door buiten te zitten en spelletjes te spelen. En verder gebeurt er nog van alles! Have fun!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Bedankt voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close