Mijn dromen | juli 2018

Mijn dromen. Nee, ik heb het niet over de dromen als je slaapt. Ik heb het over de dromen die ik heb als ik alles zou mogen en alles zou kunnen. Dromen die misschien ooit wel of misschien ook wel nooit uit zullen komen. Dromen die je op de been houden. Dromen die je omzet in doelen. Al vind ik niet perse dat elke droom een doel is. Vandaag deel ik mijn dromen die ik momenteel heb met jullie. Natuurlijk ben ik ook heel nieuwsgierig naar jullie dromen!

De jackpot winnen

Tja, wie wil dat nou niet? Ik begin heel bewust met deze droom. Puur omdat geld het leven een stuk makkelijker maakt. Je hoeft niet meer na te denken of je wel of niet dat ene leuke uitje kunt doen deze maand, of dat je wel of niet uit eten kunt, of dat je wel of niet op vakantie gaat of een weekendje weg. Maar nog belangrijker hoef je je geen zorgen meer te maken over je basisbehoeften zoals je huur of hypotheek betalen, de boodschappen en alle andere vaste lasten. Geld maakt misschien niet perse gelukkiger, maar het maakt het leven absoluut wel veel makkelijker.

Een tweede kindje

Ik ben al zo intens gelukkig dat we gezegend zijn met een prachtige dochter. Ik zou echter ooit nog wel een tweede willen. Isabelle is over het algemeen super makkelijk en dat is natuurlijk geen garantie voor het tweede kindje. Maar het lijkt me nou zo leuk om nog een broertje of zusje te hebben voor Isabelle. Lekker samen spelen en van elkaar leren. Tja, en misschien ook wel ruzie maken. Het hoort er allemaal bij en die uitdaging lijkt me prachtig!

Geld verdienen met bloggen

Af en toe heb ik een samenwerking waarmee ik een klein bedrag verdien. Leuk als extraatje. Maar hoe tof zou het zijn om er meer uit te kunnen halen, waardoor het extraatje een maandelijks extraatje wordt naast mijn huidige baan als dans- en dramajuf? Of hoe mooi zou het zijn als ik er echt mijn baan van zou kunnen maken? Ik vind schrijven héérlijk! Daarnaast lijkt het me ook ideaal om thuis te kunnen werken en om die manier lekker voor Isabelle te kunnen zorgen.

Natuurlijk heeft het ook een keerzijde. Je hebt niet iedere maand hetzelfde inkomen. Dat lijkt me zeker wel lastig. En ook om altijd maar weer iets nieuws te bedenken en creatief te blijven.

Een rondreis door Amerika

Ik heb een fascinatie voor Amerika. Ik zou dan ook heel graag bijvoorbeeld een jaar lang door Amerika willen reizen. Dat lijkt me echt super tof. Misschien gaat het mij ook enorm tegenvallen, maar dan ben ik wel een droom achterna gegaan.

Oud worden met Roy

Dit is zo’n droom die de tijd zal uitwijzen. Maar ik vind het een enorme fijne gedachten om mezelf te bedenken dat ik oud word met de man van mijn leven. Ik vind het soms zelfs spannend om er over na te denken. Je weet gewoon niet wat de tijd voor jou in petto heeft. In de familie van Roy sterven best wat familieleden op ‘jonge’ leeftijd. Dat beangstigd me weleens. Of van de week was er een ongeluk gebeurd waarbij iemand om het leven kwam en hij was net een dag eerder één jaar getrouwd. Verschrikkelijk lijkt me dat! Ik denk er dan ook maar niet te veel aan dat er van alles kan zijn waardoor we niet samen oud zouden worden. Maar puur de gedachten dat ik met hem oud wil worden, maakt mijn liefde voor mijn man alleen maar sterker.

Een fijn en gelukkig leven voor Isabelle

En deze is misschien wel het meest logisch. Wie gunt dit zijn of haar kindje niet? Ik doe dan ook al nu hard mijn best om het haar zo fijn mogelijk te maken. Meer kun je toch niet doen.

Welke dromen heb jij?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

  • Gerda van Horrik

    12 juli 2018 at 13:30

    Rick v. Loosbroek was de vaste pakketjesman hier op de Groote Wielen. Kwam altijd pakketjes bij mij afgeven als buren niet thuis waren omdat hij wist dat ik zou zorgen dat het pakketje op de juiste plaats zou komen. I.p.v. aanbellen klopte hij zachtjes op het raam als er ergens een babytje geboren was. Kinderen mochten van hun ouders de deur niet openmaken voor vreemden behalve voor “die lange”. Hij heeft zelfs een rechtszaak aangespannen toen hij werd ingedeeld voor een andere wijk en heeft gewonnen. Blijkbaar was de liefde van Rick voor de Groote Wielen en haar bewoners wederzijds. Echt verschrikkelijk wat er gebeurd is. Ik kreeg gisteren kippenvel toen de bus van Post.nl bij mij voor de deur stopte en een vreemde chauffeur uitstapte.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close