vlog 215

KERST 2020🎄 + Dit is een groot MYSTERIE…😳 | VLOG 215

Wat leuk dat je kijkt naar alweer de laatste vlog die in 2020 online komt en tegelijk de één na laatste week van het jaar. In deze vlog spelen de kids heerlijk (maar blijkbaar heb ik dat tegelijkertijd ook vervloekt), vraag ik me af of ik nog wel een man heb, geeft de peuter (geen) antwoord op de waarom vraag, heb ik veel inspiratie voor reels door real-life ervaringen, ontrafel ik een groot mysterie en vieren we kerst met familie en het gezin. Ik neem jullie weer mee in de afgelopen week! Veel plezier met kijken en vergeet je geen duimpje omhoog te doen, te abonneren en te reageren? Delen is ook lief!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal (dat is héél lief!)

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close