IKEA shoplog november 2018 | Extra Video

In deze video heb ik voor jullie een IKEA shoplog. Ik dacht: laten we eens een keer een ander soort shoplog opnemen en IKEA is ook een leuke winkel toch? Ik ga er tenminste altijd weg met meer dan dat ik voor kom. Zo ook deze keer weer en dus leek het me leuk om met jullie te delen. Hopelijk geef ik jullie hiermee ook wat inspiratie!

Klik hier als je de video niet kunt zien, maar dit wel graag wilt ?

Bedankt voor het kijken naar deze extra video! Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vonden en wat jullie (als je mama bent) bedtijd routine is. Vergeet je dat niet te reageren bij de comments hieronder of op YouTube? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien. Als je op het belletje terug, krijg je er zelfs een melding van!

Wat is jouw lievelings product van de IKEA?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close