Happy Moments #2

Een paar weken terug maakte ik een ‘Happy Moments‘ lijstje omdat ik chagrijnig thuis was gekomen. Deze keer gelukkig niet, maar toch wil ik weer een nieuw lijstje met jullie delen. Ik merk hoe heerlijk therapeutisch een ‘Happy Moments’ lijstje werkt. In plaats van mijn aandacht te richten op de negatieve dingen van dag en dus de aandacht te richten op de positieve dingen ben ik veel minder stressvol en chagrijnig. Yeah! Beste-tip-EVER!

 • Een collega die de opmerking maakt: “Het viel me vandaag ineens op dat je inderdaad flink bent afgevallen en dan ook nog eens een nieuwe kleur in je haren!” Je snapt dat ik begon te glunderen.
 • Opstaan zonder de net-uit-bed-look! Nu nog uitvinden wat mijn geheim is…
 • Genieten van het zonnetje én een hele leuke band!
 • Tuinieren op muziek. En dan moet je weten dat ik een schijthekel heb aan tuinieren en totaal geen groene vingers heb.
 • Eindelijk eens een dagje zomaar vrij zijn om dan ook nog eens fantastisch weer te hebben!
 • De zomer die eindelijk Nederland bereikt. Hopelijk blijft dit nog de hele zomer zo!
 • 50+ abonnees op mijn YouTube-kanaal!
 • Een filmpje opnemen met Roy en mijn zus! Oef, uit mijn comfort zone. Altijd spannend om met anderen een video op te nemen! Ps. komende zondag online!
 • Een geslaagd schoolverlaters uitje met twee rondes lasergame waarin mijn groepje van alle teams de beste score had! Ik ben zelfs een ronde 3e geworden! Yeah!
 • En ook een geslaagde avond bij de ‘nacht van 8’ die de ouders organiseerde. En wat waren de kids ineens schattig tijdens het ‘enge’ bosspel. Ik had ineens 5 kinderen aan me hangen omdat ze bang waren…
 • 10 kilo kwijt zijn binnen 2 maanden! Zo licht ben ik de afgelopen 7 jaar niet meer geweest! Lees hier hoe ik de eerste 4 kilo verloor.
 • Om vervolgens een cheat-weekend te hebben. Achja, lol hoort er ook bij!

Wat was jouw happy moment de laatste tijd?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

7 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close