Happy Moments #14

happy-moments

Van een verrassingsfeestje, tot sushi, een heel lief vriendje en een nieuwe vlog! Dat en meer in de Happy Moments van deze week!

  • Mijn schoonmoeder helemaal happy omdat ze denkt een verrassingsfeestje georganiseerd te hebben voor mijn zwager. Die had het natuurlijk allang in de gaten, maar was wel verrast toen zijn dochter ook ineens voor zijn neus stond 😉 #missiegeslaagd
  • Visite van mijn zwager die zegt: “Je had toch eerst een donker zwarte bank?”
  • Het telefoontje dat mijn auto na een ruime 2,5 week EIN-DE-LIJK klaar was!
  • Roy die goed bericht krijgt!
  • En dat vieren met sushi! Ja, dat moet apart genoemd worden. Sushi is altijd feest!
  • De hele dag op zoek zijn naar een bepaalde lichtslinger – en chagrijnig worden omdat het schijnbaar een seizoensproduct is – om een goede lichtslinger bij mijn schoonmoeder in de berging te vinden. #ennoggratisooknog!
  • Roy die zo lief is om mij te helpen met een DIY die zondag online komt! (Vandaar dat de vlog zondag al online stond i.p.v. vandaag)
  • Roy die een keer eerder uit bed is dan ik, waardoor mijn ochtend ritueel veranderd in een muzikale dansochtend! Me likey!
  • Vloggen met een soort selfie stick en op zoek naar DIY. Oftewel:

Wat was jouw Happy Moment afgelopen week?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

7 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close