Fun

MOVIE MONDAY | Chubby Bunny Challenge

Het is weer Movie Monday en dat betekent een nieuwe video die ik met je deel. Wil je eerder van mijn video’s genieten, dan kun je abonneren op mijn kanaal. Elke zondag om 00.00 uur is er een nieuwe video online!
Samen met mijn zus en met Roy (mijn vriend) deed ik de Chubby Bunny Challenge. En nee, dat is echt niet zo makkelijk als het lijkt. Tenzij je een Bosschenaar bent zoals mijn zus en mijn vriend, dan weer wel…

Bij de Chubby Bunny Challenge is het de bedoeling om een marshmallow in je mond te doen en dan Chubby Bunny te zeggen. Daarna is de volgende. Je gaat net zo lang door, totdat het je niet meer lukt om duidelijk Chubby Bunny te zeggen.

Welke challenge moet ik nog meer doen?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

11 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close