FRIDAY FAVOURITES | One Hit Wonders uit de ’00 #2

Vorige week liet ik al een deel zien van de One Hit Wonders uit de ’00 (lees hier). Maar zoals ik toen ook al zei, had ik er zó veel, dat ik deze week een tweede deel er aan toevoeg. Ik heb er meer dan genoeg gevonden waardoor ik eigenlijk het hele jaar nog liedjes kan delen. Maar laten we dat maar niet doen. Dus hier nog de eendagsvliegen waarvan jij denkt: ‘ohhh jaaaa!’

1. De Vliegende Panters – Houdoe

2. O-Zone – Dragostea Din Tei

3. Alizee – Moi Lolita

4. Stacie Orrico – Stuck

5. t.A.T.u – All The Things She Said

6. The Calling – Wherever You May Go

7. Crazy Frog – Axel F

8. The Veronica’s – Untouched

9. Kurt Nilsen – She’s So High

10. ATC – All Around The World

Welke vergeten liedjes ken jij nog uit de ’00?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close