Waarom kookprogramma’s zó slecht voor je zijn

Als wij hier thuis de tv al aan zetten – wat vrij weinig gebeurt sinds wij Netflix hebben – dan kijken wij vooral kookprogramma’s. Zo is de tv-zender 24Kitchen één van onze favoriete tv-zender en zijn programma’s als ‘Master Chef’ en ‘My Kitchen Rules’ graag bekeken programma’s. Niet alleen het spelelement is geweldig, maar ook de gerechten en inspiratie. Maar toch, wat is het slecht voor je! Lees verder om er achter te komen waarom kookprogramma’s zó slecht voor je zijn.

  1. Het water loopt je al in de mond door alleen maar te kijken. Heb ik nou honger of trek?
  2. Het wekt een enorm hongergevoel op. Hallo koelkast, diepvries, kelder en alle andere kasten waar ik eten kan vinden.
  3. OMG. Die taart móet ik maken! Dag, mijn gezonde voornemen.
  4. Dat gerecht met die verse tonijn ziet er zó chique en lekker uit, dat wil ik gewoon proberen. Budgerproof my *ss…!
  5. Oe, en die soep, dat voorgerechtje, dat ene hoofdmenuutje en dat ene toetje ziet er yummie uit. Dat moet ik ook maar eens gaan maken. Nog een keer dag geld en hallo dikke kont.
  6. De frustratie wanneer het gerecht niet lukt, terwijl het op tv zo makkelijk leek. Grrr…

Tja, ik kijk het nog steeds. Het zou een stuk beter zijn als mijn wilskracht ook wat mee wilde werken.

Welke kookprogramma’s kijk jij (wel eens)?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

5 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close