Wednesday Wisdom #25

Steeds vaker lukt het me om positiever te denken. Ook als het tegenzit. Daarom heb ik ook sowieso elke maand een Happy Moments artikel online staan. Het bewust worden van de positieve dingen – hoe klein ze ook zijn – maakt mijn leven zo veel vrolijker. Als je negatief denkt, lukt het je inderdaad niet om positief te worden. Of niet in de mate die je zou kunnen hebben. Eer dus ook de kleine positieve dingen en je zult zien dat het negatieve naar de achtergrond verdwijnt. Daarom vind ik deze Wednesday Wisdom zo mooi. 

Wat vind jij van deze quote?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

20 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close