Wednesday Wisdom #8

BECOME WHO YOU ARE

Ik vind dit zo’n mooie quote. Logisch ook, want anders plaats ik hem natuurlijk niet op mijn blog. Het leek me wel leuk om eens een keer de quote uit te leggen. Of nou ja, niet écht uitleggen, want voor iedereen kan een quote een andere betekenis hebben. Daarom ben ik ook zo gek op quotes. Maar ik kan wel uitleggen wat deze quote voor mij betekent. Vinden jullie het leuk als ik dit voortaan bij elke Wednesday Wisdom quote doe?

‘Become who you are’ is voor mij een wijsheid die mij er aan herinnert dat je zelf je weg bepaalt. Dat je zelf bepaalt wie je écht bent. Het zit namelijk in je, alleen doen we ons zo vaak anders voor om andere mensen tevreden te stellen. Niemand wil dat en eigenlijk is het onzin. Want als we dit allemaal doen, stellen we dus mensen ’tevreden’ die zichzelf ook niet zijn. Weird hè!

Een quote dus die zegt dat je moet nadenken over wie je bent en ga hier dan ook naar leven. Word jezelf en geniet er elk moment van.

Wat betekent deze quote voor jou?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

12 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close