FRIDAY FAVOURITES | One Hit Wonders uit de ’00 #1

Beetje zoekend op het internet kwam ik ineens one hit wonders tegen. De eendagsvliegen in de muziek. Ik raakte iets of wat enthousiast, want de meeste nummers kwamen vooral uit een tijd dat ik erg met top 40 bezig was. Zo in mijn middelbare school periode, zeg maar. Oftewel: de ’00! Tijd om deze nummers eens te verzamelen én met jullie te delen. Wel in twee delen (volgende week is het tweede deel) want ik had al een stuk of 40 vergeten nummers gevonden. En dat vond ik toch best veel voor één artikel. Ik ga niet alles delen, want anders heb ik 4 delen. Dus hieronder het eerste deel van de beste one hit wonders uit de ’00!

1. Lumidee – Never Leave You

2. Eamon – Fuck It

3. The Darkness – I Believe in a Thing Called Love

4. Gnarls Barkley – Crazy

5. Crazy Town – Butterfly

6. Daniël Powter – Bad Day

7. D.H.T. – Listen to your Heart

8. Alien Ant Farm – Smooth Criminal

9. Las Ketchup – The Ketchup Song

10. JoJo – Leave Get Out

Aan welk lied denk jij als je terug denkt aan de ’00?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close