Fun

FRIDAY FAVOURITES | Mijn favoriete uitjes met zomers weer

Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor weer een nieuwe Friday Favourites! Het is vandaag weer een fantastische dag met hoge temperaturen en fel brandende zon. Ik word hier altijd mega vrolijk van en krijg dan altijd zin om van alles te ondernemen. Zelfs poetsen en tuinieren vind ik dan ineens leuk. Als is leuk misschien wel een erg groot woord. Anyways, vandaag deel ik met jullie mijn favoriete uitjes met zomers weer!

  1. Terrassen. De stad of het dorp in en heerlijk zitten op en terrasje met je beste vriend of vriendin, cocktailtje er bij (wijn, bier of fris kan uiteraard ook) en heerlijk mensen kijken. Wanneer het ineens mooi weer is in Nederland zie je zo veel verschillen. De ene persoon loopt bij wijze van al in bikini en de ander loopt nog met een lange broek en een trui. Het geef in ieder geval genoeg gespreksonderwerpen!
  2. Zwemmen. Verkoeling! Tja, wie zoekt dat niet op tijdens de hete dagen? Of dit nou is in een natuurplas, de zee of in chloor water bij een zwembad. Mijn voorkeur gaat wel uit naar een zwembad omdat dit toch net wat schoner is. Maar wanneer het geld een beetje op begint te raken, kun je mij ook vinden bij natuurwater! No problemo! I Need Verkoeling!
  3. De ijssalon. Oké, zelfs ik eet met mooi weer graag een ijsje en ik heb er normaal écht helemaal niks mee. Maar met heet weer krijg ik er altijd wel zin in. Gelukkig zitten er hier een paar hele goeie in de buurt…!
  4. De bioscoop. Huh? Maar dat is binnen?! That’s right! Maar wat een genot om met (te) heet weer in een bioscoopzaal te zitten. Wel uiteraard als de airco het doet. Ten eerste zorgt die airco voor heerlijke verkoeling (het is bijna koud!), is het waarschijnlijk super rustig en kun je dus heerlijk rustig van de film genieten én als bonus heb je meteen die nieuwe film gezien die je toch graag wilde zien. Een geslaagd uitje wat mij betreft. Als je iets met films hebt… Dat dan weer wel… 😉
  5. Walibi. Roy en ik zijn allebei gek op pretparken. We hebben dan ook niet voor niets een abonnement op de Efteling. Maar eigenlijk is ons favoriete park Walibi Holland. Daar hadden we nog liever een abonnement op gehad, maar het is gewoon zó ver rijden voor ons dat het zonde is van ons geld. De Efteling is dicht bij genoeg om super vaak te gaan (wat we obviously ook doen!). Maar elke zomervakantie gaan we op de heetste dag van het jaar (denk hierbij aan ruim 33 graden en meer) naar Walibi. Wil je weten waarom? Omdat het én rustig is – en je dus niet in de hete zon lang hoeft te wachten – en omdat alle waterattracties op de hoogste stand staan. Genoeg verkoeling! Op mijn beautyblog schreef ik er vorig jaar ook een stuk over. (Lees het hier) Ik kan niet wachten om Walibi dit jaar weer te trotseren op een hete zomerse dag!

Wat is jouw favoriete uitje met zomers weer?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close