8 redenen om nu al de kerstboom te zetten

Sorry meneer Sinterklaas, maar u bent toch al jaren geleden gestopt met het bezoeken van mijn huis. Meneer de Kerstman daarentegen bezoekt trouw ieder jaar mijn huis. En nog 8 redenen om nu al de kerstboom te zetten.

  1. Meneer de Kerstman bezoekt trouw mijn huis ieder jaar en helpt zelfs mee versieren. Nou ja, onder de kerstboom dan. Zou hij het onder de boom te kaal vinden?
  2. Overal lichtjes die een gevoel van geluk oproepen. De gezelligheid van de lichtjes maken mijn huis toch een stukje knusser. En niet alleen mijn huis, maar overal waar je kijkt: andere huizen, scholen en zelfs de stad.
  3. Cadeautjes! Nee hoor, ik ben niet materialistisch aangelegd… Oeeee… wat zou er in dat lange pakje zitten? Wel nog een ruime 3 weken wachten voordat ik hem open mag maken. Hmm… zou dit dan toch niet zo’n goede reden zijn om nu al de kerstboom te zetten?
  4. We denken aan elkaar. Het versieren van je huis roept bij de meeste mensen een gevoel van verbondenheid op. We gaan ineens goede doelen steunen en helpen elkaar meer dan anders. Goede reden om er dus eerder mee te beginnen, niet?
  5. Eindelijk ruimte om de zolder op te ruimen. Want nu die 10 dozen met kerstversiering even weg zijn, heb je de ruimte om de rest van de zolder ook op orde te krijgen.
  6. All I want for Christmas.. is YOUUUUUU! Yes, eindelijk weer kerstnummers kei hard mee zingen tijdens het zetten van de kerstboom. En ook de dag erna, en daarna en daarna en…. Nou ja, je snapt het!
  7. De adventskalender begint op 1 december. Als dat wel mag, waarom zou een kerstboom dan niet mogen?
  8. Maar de beste reden: gewoon omdat het kan. Punt.

Wanneer zet jij de kerstboom?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

8 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close