DIY

DIY | Whiteboard fotolijstje

Hoi creatievelingen! Ik doe bijna nooit een DIY. Niet omdat ik het niet leuk vind (I do!) of omdat ik niet creatief ben (dat ben ik namelijk best wel een beetje 😉 ), maar omdat ik gewoon niet altijd netjes werk en/of het geduld er voor heb. Maar vandaag heb ik een uitzondering gemaakt. Of eigenlijk afgelopen weekend al, want toen kwam het online op mijn hoofd YouTube kanaal.

D.m.v. een fotolijstje maakte ik een soort whiteboardje of een To Do bordje of net je hoe je het ook wilt noemen. In ieder geval super leuk en erg handig! Benieuwd hoe je dit maakt? Check dan de video!

En voor nog meer leuke video’s kun je je gratis abonneren!

Wat vinden jullie van dit idee?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close