weekvlog 184

WINACTIE! + Een VERMOEIDE week + Cola ONTPLOFT | VLOG 184

Tijd voor een winactie! Waar je kans op kunt maken? Kijk snel de vlog! Verder had ik vorige week last van een vlog dilemma. Roy en Isabelle hebben mijn auto gepoetst, maar Isabelle vond het meteen leuk om hem vies te maken met… STIFT. Ik ben lekker aan het wecken van babyvoeding geslagen. Afgelopen week was daarnaast ook een vermoeide week, dus heb ik sommige dagen wat minder gevlogd. Verder gingen we lekker barbecueën en popquizzen. Verder heeft het Radboud gebeld voor Lucas en heb ik opnieuw bananenbrood gemaakt. Er staat ook een winactie op Instagram en hier heb je alvast een sneek peek. Er is een colablikje ontploft in de koelkast en natuurlijk de winactie waar ik net ook al over sprak!
Dat en veel meer in deze nieuwe weekvlog!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN:
1. Abonneer je op mijn Youtube-kanaal
2. Laat in een reactie weten dat je meedoet en waarom jij wilt winnen
EXTRA KANS: Deel een screenshot op je Instagram Stories dat je kijkt en tag @natasja_online

WIL JE SOWIESO DE 12% KORTING
Wil je sowieso alcoholvrije drank bestellen? Kijk op www.healthy-drinker.nl en vul bij de bestelling de code ‘natasjaHD’ in.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties! Die kun je hieronder plaatsen!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close