Essence bye bye panda eyes mascara review

ESSENCE | Bye Bye Panda Eyes mascara

Essence is absoluut mijn favoriete merk als het aankomt op budgetproof make-up. In mijn favoriete beauty producten van april konden jullie al zien hoe enthousiast ik was over de Bye Bye Panda Eyes mascara. Toen ik dat filmpje opnam, had ik hem nog maar een paar dagen. Nu ik hem langer heb kunnen testen wil ik graag een review delen over deze mascara. Ben ik nog steeds zo enthousiast en is hij fijner, mooier én beter dan de welbekende Lash Princess mascara van Essence?

Waarom ik deze mascara kocht

Waarom ik bye bye panda eyes mascara kocht

Heel eerlijk had ik nog niet zo heel lang geleden voor de derde keer de Lash Princess mascara gekocht. Dus had ik een nieuwe mascara nodig? Nee. Ik was echter wel heel nieuwsgierig geworden door het persbericht wat ik ontvangen had. De Essence Bye Bye Panda Eyes mascara zou volgens het merk goed moeten blijven zitten, maar ook gemakkelijk verwijderbaar zijn met warm water zonder panda ogen te veroorzaken.

Huls en borstel bye bye panda eyes mascara essence

Ik werd vooral door dat laatste getriggerd. Ten eerste vind ik het altijd rete-irritant dat wanneer je de make-up ’s avonds voor het slapen er afgehaald denkt te hebben, je ’s morgens toch wakker wordt met panda ogen. Of als je gaat douchen terwijl je heel tevreden bent met je make-up en je na het douchen nog weg moet, dat je dan beter toch de make-up er af had kunnen halen omdat je met panda ogen uit de douche stapt.

Even eerst wat praktische informatie over de Bye Bye Panda Eyes

Bye Bye Panda Eyes mascara aanbrengen
  • Longlasting smudge-proof formula
  • Definieert de wimpers
  • Zorgt voor volume
  • Inhoud: 16 ml
  • Bye Bye Panda Eyes mascara kost €3,59
  • Essence kun je kopen bij Kruidvat en Etos

Het uiterlijk van de Bye Bye Panda Eyes mascara

Huls Bye Bye Panda Eyes mascara essence

De mascara heeft een pindavormige huls waarop alle beloftes duidelijk staan. Hij ligt lekker in de hand en dat vind ik erg prettig. Het borsteltje met haren is mijn favoriete borsteltje en hij is wat mij betreft niet te dik en ook niet te dun. Eigenlijk is de vorm in combinatie met het soort borsteltje mijn favoriet!

Borsteltje Essence bye bye panda eyes mascara

Als je het borsteltje uit de huls haalt, valt mij op dat er weinig klontertjes inzitten. Dit zie ik ook weleens anders. Ik kan je vertellen dat ik een hekel heb aan die klontertjes. Maar dat terzijde.

Mijn ervaring met de Bye Bye Panda Eyes mascara

Ik val meteen met de deur in huis: I love it! Ik riep het al in het favorieten filmpje, maar nu ik hem langer getest heb roep ik het nog steeds.

Laten we eens kijken naar de foto’s hieronder. Je ziet mij eerst zonder mascara en vervolgens met 1 laagje en vervolgens met 2 laagjes.

Geen mascara op make-up op
1 laagje bye bye panda eyes mascara essence
2 laagjes bye bye panda eyes mascara essence

W.A.U.W. Ik vind hem zulk mooi resultaat geven! Zien jullie dit ook? Geen klonters, meer volume en geeft ook meer definitie. Ik gebruik persoonlijk het liefste 2 laagjes, want dan komt deze mascara het beste uit de verf (of eigenlijk uit de mascara zelf, maar dat is een beetje flauw om te zeggen, haha!).

Bye Bye panda eyes mascara essence op 2 ogen

Ik ben zo freakin’ mega enthousiast over deze mascara. Nog nooit ging er een mascara zó makkelijk én met alleen water van mijn wimpers af. Daarnaast word ik wakker zonder panda ogen en heb ik dit ook niet als ik uit de douche stap. Hoe vaak ik niet uit de douche gestapt ben met het idee dat mijn gezicht schoon was en ik daarna in de spiegel keek en panda ogen zag. A million times. Dus dit is gewoon zó lekker!

Bye Bye panda eyes mascara met bril

Conclusie

Bye Bye panda eyes mascara essence - full face make up

Een beetje overbodig misschien, maar een samenvatting hoort er bij. Ik ben razend enthousiast. Hij werkt fijn, het borsteltje is fijn, hij doet wat hij beloofd én je verwijdert hem makkelijk. Daarnaast is hij natuurlijk mega budgetproof! Ik vind hem fijner én mooier dan de Lash Princess mascara en daarmee is deze mascara officieel mijn nieuwe favoriet!

Heb jij ook zo’n hekel aan panda ogen?

Pin dit artikel voor later!

Bye Bye Panda Eyes Essence review pinterest
Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close