Fun

30 Day Blog Challenge NL

Eindelijk begin ik weer een beetje op gang te komen met het bloggen. Dus afgelopen week heb ik ook weer veel blogs gelezen. Man, wat liep ik achter! Ik heb weer genoeg inspiratie op gedaan. Maar toch wil ik eerst met iets anders beginnen: de 30 Day Blog Challenge NL die bedacht is door Mariska van Hare Maristeit. Zo kan ik weer lekker opgang komen én komt er de komende 30 dagen elke dag een artikel online. Lekker persoonlijk. Het kan ook zomaar zijn dat ik ook gewoon nog andere artikelen tussendoor online gooi. Er zijn namelijk geen regels bij deze challenge!

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768

Dit is de challenge. Ik heb er héél veel zin in om hier mee aan de slag te gaan. Ik weet nog niet of ik het op volgorde doe – ik bedoel: geen regels! – maar ik wil dit absoluut wel allemaal gaan doen.

Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

9 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close