DAY ZERO PROJECT | Update #7

Deze blogpost had eigenlijk al 2 weken geleden online moeten staan, maar viel samen met de grote storing die ik had. Dus bij deze alsnog een update. Weliswaar zonder de doelen voor februari, want dat vind ik nou nog een beetje gek om neer te zetten, al heb ik ze wel voor mezelf gemaakt.

Doelen januari 2016

 • #11 Drink twee weken lang minstens 1,5 liter water per dag.
  In januari lukte me dit niet (wel bijna!), maar wie weet februari… 😉
 • #12 Eet een maand lang alleen in het weekend afhaal eten.
  Jep, I did it!
 • #14 Drink één maand lang geen alcohol.
  Ook deze heb ik genailed!
 • #17 Lees 6 boeken.
  Inferno van Dan Brown heb ik uit gelezen! En dat werd wel tijd ook! (2/6)

Doelen behaald in januari 2016
Los van de doel #12, #14 en #17 zijn de volgende doelen ook gelukt of heb ik aan gewerkt!

 • #16 Ga 25x naar de bioscoop
  Krimpus was op 2 januari de 11e film die ik af kon strepen!
 • #27 Ga 10x eten in een restaurant waar je nog nooit bent geweest
  Restaurant nummer 4 kon ik ook afstrepen op 2 januari en was bij Samy’s in Den Bosch.
 • #68 Doe de Mr. Chung Challenge
  Ja, ja! Samen met Roy had ik ruim 1,5 uur aan beeldmateriaal waarin we schaamteloos – en vals! – zingen. Dat heb ik terug gebracht naar een filmpje van zo’n 10 minuten. Klik hier om het filmpje te zien!
 • #72 Neem minstens 5 sketches op
  Nummer 3 kan afgestreept worden! De 9 herkenbare leugens om bestwil kloppen uiteraard gewoon, maar was wel vormgegeven in een sketch.

Volgende week is er weer een nieuwe update, maar dan van februari. Dus voor deze keer houd ik het hierbij! Sorry dat hij was saaier is dan normaal, maar ik hoop dat jullie het toch leuk vonden om te zien.

Welke doelen heb jij bereikt in januari?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

8 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close