1 make-up look – verschillende uitstraling

Gisteren heb ik een top feest gehad omdat ik een paar weken geleden 25 ben geworden. Super zo’n gezellige avond. Vandaag dus ook pas laat een blogpost. Eerst lekker uitgeslapen, toen nog de rommel opgeruimd en heerlijk niks gedaan. En toen moest ik gaan bedenken waarover ik ging schrijven.
Vandaag staan blijkbaar mijn hersens uit en blijven de ideeën dus zo goed als uit. Tot ongeveer 5 minuten geleden.

Ik bedacht dat ik mijn feestlook van gisteren wel kon posten, maar ik ben zo slim geweest helemaal geen foto’s te maken – en dat terwijl ik altijd alles fotografeer. Dus hield dit idee ook al een eind op. Tot ik bedacht dat als ik de look zou posten, ik een dubbele blogpost zou hebben. Want mijn make-up look van gisteren, heb ik al een keer gepost. Bekijk hem hier.

Met andere woorden, die look is op dit moment echt mijn favoriet. Het is niet overdreven en een mooie classy look.
Ik heb dan ook dezelfde producten gebruikt als in de bovenstaande fototutorial. Alleen had ik gisteren op mijn wenkbrauwbot en op mijn wangen nog shimmer gesmeerd.

Wat een look compleet maakt zijn natuurlijk de haren en de kleding die je draagt. Ik had dan ook los haar naar achteren d.m.v. een haarband. Mijn haar viel breed uit. Een beetje poefie zeg maar, maar dan niet te poefie.
Ik had – i.v.m. het mooie weer – een korte spijkerbroek aan met een kanten fel oranje topje, waarover ik een zwart wijd vallend shirtje droeg. En natuurlijk mooie zwarte hakken.

Doordat ik gisteren door mijn haren en mijn kleding er anders uit zag dan normaal, ziet mijn make-up look er ook beter uit. Daardoor werd hij heel classy in tegenstelling tot de fototutorial. Had ik nou bijvoorbeeld mijn haren gewoon op een staart of knot gedaan, dan komt de make-up look er ook anders uit te zien.

Probeer het maar eens. Maak je leuk op en ga experimenteren met je haren. Kijk bij welk kapsel je make-up het beste uit komt – hetgeen wat jij wilt uiten.

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close