Op weg naar mijn killerbody #1

Na de eerste editie van Hap Slik Fit van maanden geleden, lukte het me toch nog niet helemaal om alles op te pakken en fit te gaan leven. Daar is sinds vorige week verandering ingekomen. Een verandering waarvan ik weet dat ik hem nu wel door kan zetten voor in ieder geval de komende maanden, maar hopelijk langer. Ik verloor afgelopen week 1,8 kg en zo’n 3,5 cm (gemeten op taille, heupen, boven armen en benen). Hoe dan? Dat vertel ik hier! 

Tijd om te lezen! Hopelijk blijft het niet alleen bij lezen ? #mkbm @mykillerbodymotivation #fajahlourens

Een foto die is geplaatst door Another Chapter | Natasja (@anotherchapternl) op

HOE HET BEGON

Ik zou en moest weer eens gaan afvallen. Ik hou van eten, maar niet van het buikje met een dikke laag wintervet. Het is immers zomer. En hoewel ik dat al een paar maanden vind, lukte het me nu pas om hier ook daadwerkelijk weer iets aan te gaan doen. Maar dat wist ik zo’n 10 dagen geleden nog niet. Wel dat ik er iets aan zou willen doen, maar niet dat het me ook daadwerkelijk zou gaan lukken. Op bol.com bestelde ik het boek ‘Killerbody Dieet’ van Fajah Lourens. Ik had er al veel over gehoord en ik vind haar gewoon een top vrouw. Give it a try, dacht ik en dus ging hij – hoppa! – in mijn digitale winkelmandje.

Ik las het boek in één ruk uit en wilde meteen aan de slag. Het klonk allemaal erg goed. Zo gezegd zo gedaan.

F O O D || 3e dag @mykillerbodymotivation ❤️ Al 1,1 kg kwijt! Yahoo!! Waarschijnlijk is dat veel vocht maar toch. Het is een begin en het motiveert! Nog 10 kg te gaan! #food #mkbm #forel #vis #fish #pasta #mykillerbodymotivation #killerbody #motivation #eten #slank #health #healthy #gezond

Een foto die is geplaatst door Another Chapter | Natasja (@anotherchapternl) op

DE CIJFERS

In Hap Slik Fit deelde ik mijn gewicht en ook wat omtrekken. Dat ga ik nu weer doen. Ik deel mijn begin gewicht en het nieuwe gewicht en daarna doe ik datzelfde met de centimeters! Houd je vast:

Gewicht:
19 juni: 72,0 kg
25 juni: 70,2 kg

Taille:
19 juni: 86 cm
25 juni: 84 cm

Heup:
19 juni: 103,5 cm
25 juni: 103,0 cm

Bovenarm:
19 juni: 30,5 cm (beide armen waren hetzelfde)
25 juni: 30,0 cm (beide armen waren hetzelfde)

Bovenbeen:
19 juni: 60,5 cm (beide benen waren hetzeflde)
25 juni: 60,0 cm (beide benen waren hetzelfde)

BEWEGING

Elke week ga ik jullie ook vertellen wat ik die week aan sport en beweging gedaan heb. Dit doe ik aan de hand van de gegevens van mijn FitBit HR. Ik laat dit niet per dag zien, maar per week. En als ik gesport heb laat ik jullie dat natuurlijk ook weten!

Stappen: 73.493
Kilometers: 51,26 km
Thuis work-out: 2x 20 min (benen en billen)
Sportschool: 1x 45 min (triceps, schouders en buik)
Dans: 0x (behalve stappen op vrijdagavond 😉 ) want het was afgelopen week studieweek en dus geen kids om les te geven!

F O O D || Breakfast: overnight oats with raspberry & blueberry Ontbijt: overnight oats met framboos en blauwe bes #gezond #health #oats #overnightoats #gezond #mkbm #killerbody #dag4 #fitgirl #motivation #motivatie #raspberry #blueberry @mykillerbodymotivation

Een foto die is geplaatst door Another Chapter | Natasja (@anotherchapternl) op

KILLERBODY

Leuk Natas, al die cijfers. Maar hoe zit het nou met dat Killerbody dieet? Dat ga ik jullie uiteraard ook vertellen. In het boek heeft Fajah per fase (elke fase duurt 4 weken) één weekplan qua eten en bewegen. Het is super simpel te volgen en de gerechten staan duidelijk uitgelegd in het boek. Ik eet 6x op één dag. Elke dag is anders, behalve het laatste tussendoortje – oftewel de late night snack. Dat is altijd een casseïne shake. Waar Fajah goed op let, is de verhouding op de dag tussen eiwitten, vetten en koolhydraten. Als dit goed in balans is, krijg je alle voedingsstoffen binnen en is het op een juiste manier verdeeld. Heel fijn dus! Omdat ik het weekplan niet zelf bedenk, kan ik dit ook niet met jullie delen (dat zou plagiaat zijn).

En heb jij jouw killerbody al bereikt?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

5 Comments

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close