Swatches van Nude & Grey Pure Colour Eye Shadow Palette

Ik betrapte mezelf er net op dat ik elk bericht begin met: “Hoi allemaal”. En toen bedacht ik me dat ik dat zelf eigenlijk best irritant vind. Dus laten we gewoon meteen on topic beginnen.

Ik heb vandaag voor jullie swatches van het Nude & Grey Pure colour Eye Shadow Palette van Oriflame. In dit palette zitten 8 verschillende kleuren. 4 nude tinten en 4 grijs tinten.

In de eerste snelle blik vind ik de kleuren er saai uitzien. Ik krijg er geen ‘wow’ gevoel bij. De tweede van de linkse kant en de eerste van de rechter kant vind ik de twee mooiste kleuren so far.
Het doosje is klein en daardoor makkelijk mee te nemen en er zit een applicator bij. Dat is toch wel handig als je hem mee wilt nemen.

Dan de swatches op mijn arm. De kleuren zijn in het palette van links naar rechts – boven naar beneden. De nude kleuren komen heel mooi uit en geven best een mooi pigment. In de zon glanzen ze zelfs en daar hou ik wel van! Ik voel me nog steeds niet aangetrokken tot de grijze kleuren.

Nu heb ik ze aangebracht op mijn oog. De applicator die er bij zit vind ik maar slapjes en niet fijn werken. Dat is erg jammer omdat het palette wel een mooi formaat heeft om in je handtas mee te nemen. Als ik de kleuren op mijn oog aanbreng hebben ze allemaal minder pigment dan op mijn arm en helaas valt het me ook op dat de oogschaduw kruimelt. Met een waaierkwast heb je het wel snel weg gewerkt, maar ik baal er wel altijd van als oogschaduw terecht komt op plaatsen waar ik het toch echt niet wil. De witte kleur en de kleur er naast lijken op mijn oog hetzelfde. Ze hebben wel een mooie glinstering en ze zijn daarom wel mooi te gebruiken als highlighter op je wenkbrauwbot. De twee kleuren daaronder vind ik geweldig! De roze is ook een hele mooie highlighter kleur met veel glans en die paarse vind ik echt heel gaaf! Hij had wel meer pigment mogen hebben, maar de glans maakt dat al weer goed! De twee bruine kleuren zijn ook lichter dan verwacht maar zijn wel kleuren die ik heel mooi vind. Ik hou zo wie zo al van bruin kleuren, dus deze past perfect in mijn collectie er bij. De twee grijze kleuren zijn geen kleuren die ik snel zou gebruiken maar toen ik ze op had dacht ik wel meteen: “Die zijn geschikt voor smokey eyes.” Daar gaat dus vast nog wel een tutorial van komen!

En dan – ook niet onbelangrijk – de prijs: 23 euro. Tot 25 juli 2013 is hij in de aanbieding voor 13,99 euro. Vind ik hem dit waard? Nee. Ik vind het veel geld voor een klein paletje, met en applicator die niet zo fijn is en kruimelige oogschaduw. Voor een prijs van 23 euro verwacht ik meer kwaliteit. Was de prijs het waard op het moment dat hij niet kruimelt? De aanbieding prijs wel, maar ik zou dan ook niet snel zo veel geld uitgeven aan een klein paletje.

Al bij al, zitten er best wat mooie kleuren in die ik vaker zou gebruiken. Helaas vind ik de prijs hem niet waard en dat terwijl Oriflame toch eigenlijk wel hele goede producten in huis heeft. Was de prijs anders, zou ik hem zelf wel kopen.

Wat vinden jullie van deze review?

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close