Review: Etos Colour Balm

De laatste tijd ben ik steeds vaker aan het kijken naar leuke kleuren lipstick. Vooral het hippe rood probeer ik te vinden, maar een juiste kleur rood vinden is best lastig. En dus probeer je in de winkel maar gewoon wat uit – thanks to the tissues! Niet dat het licht in de winkels goed is, maar om toch enigszins een idee te krijgen….
Zo kwam ik de Colour Balm tegen van de Etos. Je hebt 5 kleuren en ik heb er 3 voor jullie getest!

Etos adverteert het volgende:
Fijne lipbalms in grappige én handige potloodvorm! Ideaal in gebruik en ze zien er leuk uit. Ze verzorgen je lippen als een balm en kleuren als een lippenstift. Verkrijgbaar in 5 kleuren: van zachtroze tot knalrood.

Ik heb er dus 3 voor jullie getest. Gezien de Colour Balms alleen een cijfer als naam hebben, vond ik het niet interessant deze te benoemen en geef ik ze gewoon lekker een eigen naam. Dus: red, fuchsia en pink.
Op het plaatje hierboven zie je swatches op mijn hand. Ze glimmen! I Love It! Ook geven ze meteen best wat pigment. Dit had van mij wel iets meer mogen zijn, omdat je nu meerdere lagen moet zetten voordat je een goede kleur krijgt. Dus geen lipstick om “even snel” aan te brengen.
Op mijn hand voelen ze fijn en zacht aan.


Ik heb alle drie de kleuren meerdere dagen getest. De fuchsia kleur overleefde drinken en toastjes en zat er na een uur of 3 nog ruimschoots op. Wel vervaagd, maar niet op een vervelende “help-mijn-lipstick-is-er-hier-en-daar-van-af” manier. Na 5 uur was hij zo vervaagd, dat je hem eigenlijk bijna niet meer kon zien.
Ik was dus erg blij met het resultaat!
De kleur vind ik prachtig! Ik vind hem wel romantisch (geen idee hoe ik het anders moet uitleggen).

De rode kleur bleef ook langere tijd zitten – een uur of 2/2,5 – maar verdween wel op de lelijke manier. Erg jammer! Het leek namelijk of er alleen nog maar een lijntje om mijn lippen stond, en daar hou ik toch echt niet van.
Het is een warme kleur rood: niet te fel, maar wel duidelijk.

De licht roze kleur vond ik prachtig! Ik hou wel van naturelle kleuren. Deze kleur laat je lippen stralen, maar valt niet super op. Helaas lijkt hij er sneller van af te zijn – misschien juist wel doordat het een lichte kleur is? Deze heeft het net geen uurtje vol gehouden. Erg jammer, gezien het van deze drie wel mijn favoriete kleur is!

En nog even de swatches op mijn lippen – pink, fuchsia en red.

Ze voelen zacht aan bij het opbrengen op mijn lippen en dat vind ik wel heel fijn. Wat ook handig is, is dat je deze “chubby sticks” niet hoeft te slijpen. Er zit aan de achter kant een draaiknop zodat je – net als bij “echte” lipsticks – je punt net zo lang maakt als jij wil. Jammer dat de kleur niet meteen pakt zoals ik zou willen en ik dus meerdere laagjes moest maken. Aan de andere kant kosten ze maar 3,99 euro en zijn ze het geld wel waard voor die prijs!

Welke kleur vinden jullie mooi?

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close