1000 artikelen op Natasja Online

Duizend. 1000. 1K. Hoe je het ook schrijft, it doesn’t matter. Zoveel artikelen staan er nu op Natasja Online! Zoals jullie wel weten komen de artikelen vanuit mijn 3 oude blogs (beautyflamenatasja, Another Chapter en Mommies Life) en heb ik op dit platform ook al weer een hoop artikelen geschreven. Dat betekent dat ik in de afgelopen 5 jaar ruim 1000 artikelen heb geschreven. Ondertussen zijn er ook weer een aantal artikelen er van af gehaald, omdat ik ze niet meer passend of relevant vond. Maar goed, er staan nu dus 1000 artikelen gepubliceerd.

Voor het eerst bloggen

Mijn allereerste artikelen heb ik overigens niet meer. Ik weet nog dat mijn eerste artikel een review van de Diamond Cellular Micellar Solution Cleanser van Oriflame was. Volgens mij heb ik mijn eerste artikelen niet eens gedeeld. Ik hoopte gewoon dat mensen de site zouden vinden en niet zouden weten dat ik erachter zou zitten. Maar op een gegeven moment trok ik toch de stoute schoenen aan en deelde op mijn Facebook dat ik een blog had. Wat was ik blij dat er goed op gereageerd werd. Dat gaf zeker een hoop moed om door te gaan.

Aanrommelen op het internet

Ik mag dan nu 1000+ artikelen online hebben gezet sinds 2013 op bloggebied, maar dat is niet het eerste wat ik deed op het internet qua schrijven. Zo heb ik al verschillende website gehad, maar dan minder ‘eigen’. Ik heb verschillende websites op Clubs gehad. En toen ik (tijdens het schrijven van dit artikel) voor de grap ging kijken of het nog bestond, bleek het dus nog écht te bestaan. De Britney club die ik toen volgde, bestaat zelfs ook nog steeds. Super grappig! Daaraan kan ik zien dat ik in 2001 al begon met het schrijven op het internet. Oe, dus al 17 jaar ben ik goed actief op het internet. Nu voel ik me spontaan meteen heel erg oud, haha!

Blogonderwerpen

Oké, vroeger schreef ik dus over Britney Spears, maar ook over andere beroemdheden die ik interessant vond. Daarnaast was ik van verschillende ‘clubs’ lid (zoals dat dus op die site heet) die aan RPG (role playing games) deden. In 2013 – toen ik echt begon met bloggen zoals nu – schreef ik over beauty en lifestyle. Daarnaast kwam entertainment erbij en nog later het (toekomstige) moederschap. Omdat dit laatste natuurlijk mijn dagelijks leven bezig houdt, zijn de meeste blogs ondertussen dan ook over het moederschap. Maar ik ben eigenlijk wel héél benieuwd welk onderwerp jullie het meeste aanspreekt om te lezen.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close