Met Isabelle naar BestZOO

Wat een fijne dag heb ik maandag gehad. Met mijn gezinnetje gingen we naar de dierentuin in Best: BestZOO. En wat was dat ontzettend leuk! Ik genoot van de dieren, Roy genoot van de dieren, maar ook Isabelle genoot van de dieren. Zó leuk om te zien! 

Vanuit de kinderwagen kon Isabelle niet altijd alles zien en dus haalden wij haar er geregeld uit. Dat was eerlijk gezegd ook leuker omdat ze het dan veel beter kon zien en wij haar beter konden sturen. Zij is gek op dieren en de dieren lijken ook gek op haar. Ze kwamen zelf de hele tijd naar Isabelle toe. Een geitje ging zelfs op zijn achterpoten staan om dichter bij Isabelle te komen!

BestZOO is een kleine dierentuin. Het grootste dier was een panter, maar dat mag de pret niet drukken. Heerlijk om zo met de kleine naar toe te gaan. Vooral omdat je dicht bij de dieren kunt komen. Zo is er zelfs een stukje in het midden waar geitjes en alpaca’s lopen waarmee je kunt knuffelen of die je dan kunt aaien. Daarnaast zijn er vele mooie vogels, aapjes, walibi’s, ezels, stinkdieren en nog vele andere leuke diertjes.

Ik was helemaal in mijn nopjes dat ik kon knuffelen met alpaca’s! Eentje werd er zelfs een beetje jaloers en die beet mij zachtjes in mijn arm, haha! Het was goed toen ik hem ook knuffelde.

Dit is zeker een dierentuin waar we nog vaker zullen komen. Vanuit ons is het zo’n 20 minuutjes rijden. De entree is €11, maar tot 3 jaar zijn kinderen gratis en voor kinderen tot 12 betaal je €9,50. Er zit trouwens ook een hele leuke speeltuin bij! En als je langer in de buurt bent kun je naar het klompenmuseum (zit er tegenover), een pannenkoekenhuis (zit er naast) of nog een activiteit doen bij Toon Vertier (zit in dezelfde straat).

BestZoo
Broekdijk 15
5681 PG Best

Klik hier voor meer informatie.

Naar welke dierentuin ga jij graag?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close