Sesamcrackers van Rens Kroes

Ik vind koken en bakken enorm leuk! Hoewel ik echt een keukenprinses ben ahum wil er zo nu en dan nog wel eens wat mis gaan. Op de een of andere manier wil bij mij nooit in een keer iets goed gaan. Maar goed: vandaag probeer ik voor jullie het recept van de sesamcrackers uit die in het boek Powerfood – van Friesland naar New York geschreven door Rens Kroes staat. Ik was hier erg nieuwsgierig naar en in de video kun je zien of het gelukt is! 

Benodigdheden:

  • 3 el tahin (sesamzaadpasta)
  • 2 eieren
  • 3 snufjes zeezout
  • 5 el boekweit meel + een beetje extra voor het uitrollen
  • 2 tl (wijnsteen)bakpoeder
  • 1 el gebroken lijnzaad
  • 1 el sesamzaad
  • snufje kardemompoeder
  • snufje gemberpoeder
  • extra: deegroller

In de video kun je zien hoe de sesamcrackers gemaakt worden!

Ik vind ze echt heel erg lekker. Met humus, kipfilet, kaas, jam. Alles is mogelijk!

Zouden jullie vaker zo’n video willen zien?

 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close