Zo krijg je mooie Kerst herinneringen met je newborn!

Vanaf het moment dat je baby geboren is, maak je dierbare herinneringen. Het eerste huiltje, het eerste lachje, de eerste keer omrollen, de eerste keer zitten en er zijn nog honderden eerste keren meer. Allemaal momenten die je vast en zeker gaat onthouden, maar die je voor de zekerheid toch vast wilt leggen. Milestone ontwikkelde 5 jaar geleden voor het eerste de beroemde fotokaarten met de mijlpalen van je baby. Ondertussen is Milestone uitgegroeid tot een enorm groot bedrijf, waarvan hun producten in meer dan 40 landen te verkrijgen zijn! En ik snap ook wel waarom. De producten zijn uniek, mooi en van super goede kwaliteit! Begin oktober schreef ik al eens over de nieuwste originele producten die zij nieuw uitgebracht hebben, nadat ik bij een perspresentatie aanwezig mocht zijn. En nu heb ik ook nog eens fantastische producten opgestuurd gekregen die ik graag met jullie wil delen, omdat ik er super enthousiast over ben!

Baby photo cards: over the moon (limited edition)

Zoals ik al vertelde is Milestone vooral bekend van de fotokaarten. Ze hebben dezelfde kaarten in verschillende jasjes. Ik kreeg deze prachtige limited edition toegestuurd met de naam over the moon. Ze zien er super mooi uit! De tekeningen op de kaarten zijn prachtig en de kaart zelf voelt super stevig aan! Ik heb nog van 2 andere merken fotokaarten, maar die vind ik niet zo mooi en stevig als deze van Milestone. Daardoor zijn die kaarten denk ik ook wat in de vergetelheid geraakt. Maar deze set ligt nu naast de box en de eerst volgende kaart mag ik vandaag gebruiken (Isabelle is 12 weken!). Je hebt de foto waarschijnlijk – als je dit artikel in de middag leest – al voorbij zien komen op mijn Instagram. Ik vind deze kaarten echt prachtig!

Booklet: Baby’s first christmas

Deze set had ik tijdens de perspresentatie al mee naar huis gekregen, maar kan ik natuurlijk nu pas gebruiken! Een boekje met 6 kaarten, speciaal voor de Kerst! Alle belangrijke momenten van Isabelle’s eerste Kerst kan ik nu nog mooier vastleggen! Ze hebben nog veel meer van dit soort boekjes, maar dan met andere onderwerpen! Echt heel erg leuk!

Zoals je kunt zien heeft Isabelle meegeholpen met de kerstboom!

Baby’s keepsake ornament

Dit is absoluut het mooiste product wat ik vandaag aan jullie laat zien. Ik was hier tijdens de presentatie al verliefd op, maar nu ik er een zelf in mijn bezit heb nog meer.

In een mooi rechthoekig bewaardoosje zit een hele mooie kerstbal. Daar laat ik je zo meteen nog meer van zien. Het doosje alleen al vind ik prachtig om te zien. Daarnaast kun je de naam van je kind opschrijven voor wie deze kerstbal uiteindelijk bedoelt is. Want in deze kerstbal stop je elk jaar een herinnering voor je kleine jongen of kleine meid. Wacht. Ik laat het je nog beter zien.

In de doos zit deze prachtige doorzichtige kerstbal, met gouden en zilveren glitterstippen en een kurk waarmee je de bal opent en sluit. Daarnaast zit in de doos ook een setje met papiertjes en sluitzegels. Op het papiertje schrijf je een herinnering of wens voor je kind. Net wat je wil dat hij of zij later terug kan lezen. Onderaan staat geschreven ‘jaar’. Daarnaast vul je uiteraard het jaartal in van de Kerst dat je deze herinnering of wens opschreef. Je rolt het papiertje op en maakt het dicht d.m.v. de prachtige zegels. Je haalt de kurk van de kerstbal af en stopt het papiertje er in. Zo kun je 12 jaar lang ieder jaar een briefje in de kerstbal stoppen.

Ik vind dit zó mooi! Daarnaast raak je dit niet kwijt, omdat je het ieder jaar bij je kerstspullen opruimt. Zo heeft je kind over 12 jaar een super mooie herinnering. Stel dat je al kinderen hebt, kun je natuurlijk ook nu pas beginnen. In principe maakt het niet uit. Ze krijgen hoe dan ook 12 herinneringen.

Prijs

Natuurlijk niet geheel onbelangrijk: wat kosten deze mooie producten?

  • Baby Photo Cards: Over The Moon (Limited Edition): €16,95
  • Baby’s First Christmas booklet: €6,95
  • Baby’s Keepsake Ornament: €16,95

Producten zijn uiteraard te koop op de website van Milestone zelf. Maar ook verschillende webshops en winkels verkopen deze leuke producten!

Wat vinden jullie van deze producten?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

  • Michelle

    26 december 2017 at 15:25

    Wat een leuke items, voor de kerstbal! Wat een leuk idee zeg. In mijn zwnagerschap had ik ook van die milestone kaarten bij de Zeeman gekocht. Leuke kaarten maar niet heel stevig. Hoe ouder Eleanor werd, hoe minder vaak ik ze erbij pakte want ze was er nogal hardhandig mee. En een kindje wat niet wil stilzitten is lastig te fotograferen met een kaartje hihi. Ergens vind ik het wel erg jammer, want zou ze graag voor 1 tot 2 jaar weer kopen.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close