Wednesday Wisdom #18

Toen ik deze tegen kwam dacht ik meteen: “Ja! Dit is nou een mooie voor mijn Wednesday Wisdom.” Ik ben iemand die zeker is van het volgen van mijn hart. Toch heb ik ook geleerd om zeker ook te luisteren naar mijn hoofd en na te denken over beslissingen die ik maak. Hoewel het prachtig is om iets helemaal vanuit je hart te kunnen doen, moet je ook de gevolgen kunnen overzien. 

Alleen iets doen met mijn hoofd, vind ik helemaal niks. Je staat pas achter een beslissing als je het ook voelt in je hart. De kunst is om een mooie balans te vinden, waardoor je niet impulsief – door je hart – beslissingen maakt maar ook nog eens goed nadenkt zonder het teveel over te denken. Ja, een lastige is het zeker. Maar als je hieraan denkt gaat het je zeker lukken.

Volg jij sneller je hart of je hoofd?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close