Nieuw spel, onverwachts ziekenhuis bezoek & perspakketje | The World Around Me #8

Nu iedereen weer aan het werk is, moet ik mezelf maar weer zien te vermaken. Zondag was het laatste weekend wat ik echt samen met Roy heb de komende maand, omdat hij met zijn band De Heeren Van heel veel moet spelen komende maand. De rest van de week vermaak ik vooral mezelf. Al gebeurt er ook iets onverwachts… Vandaag laat ik je weer zien wat ik allemaal gedaan heb. 

ZONDAG 27 AUGUSTUS 2017

Zoals ik net al vertelde, was dit echt het laatste weekend samen. Of in ieder geval om lekker de hele dag van elkaar te kunnen genieten. In Schijndel – onze woonplaats – was de jaarlijkse Hartemèrt. Een braderie en eigenlijk de enige waar ik Roy mee naar toe krijg. We konden gelukkig de auto aan de rand van de braderie kwijt – yay! – en op mijn tempo, met heel veel zitpauzes, bewandelen. Hoewel ik het dit jaar qua aanbod wel wat tegen vond vallen, heb ik wel genoten. Ten eerste was het heerlijk weer, ten tweede kon ik genieten van heerlijke ananas stukjes geserveerd in een halve ananas, kochten we een nieuwe variant van het fantastische leuke spel Ticket to Ride én genoten we van de muziek.

’s Avonds na het eten gingen we het spel meteen spelen. En ja hoor, ook deze variant – Ticket to Ride: Rails & Sails – is erg leuk! Ik had gewonnen, terwijl ik dat niet verwacht had. Maar dat kwam uiteindelijk omdat ik Roy een aantal keer in zijn routes geblokkeerd had. Hiep hiep hoi! Toen Roy naar bed ging, keek ik nog een aflevering Buffy. Maar what else is new  😉

MAANDAG 28 AUGUSTUS 2017


Hoewel ik zondag eigenlijk op had willen blijven om de VMA’s te kijken, was ik zo moe dat ik toch maar ben gaan slapen. Ik nam het op en keek het maandagochtend terug. Helaas heb ik het einde gemist, doordat hij die niet opgenomen had. Bummer. Daarna blogde ik weer wat.

’s Middags lunchte ik met hagelslag. Ik kocht van de week zo’n miniverpakking omdat ik weet dat als ik een grote koop, het dadelijk niet op komt. Ik heb maar heel sporadisch zin in hagelslag of iets dergelijks. Maar deze week heb ik hier wel héél véél zin in. Ik nam verder de hele middag de tijd om een beetje in mijn Bullet Journal te werken en te relaxen.

’s Avonds had ik voor de laatste keer zwangerschapsyoga. Wel heel jammer dat het nu klaar is, want ik heb er veel plezier in gehad en ook veel van geleerd voor de aankomende bevalling. Daarnaast vond ik Anita een erg fijne en relaxte lerares/trainster (of hoe noem je zo iemand?).

Na de yoga reed ik door naar Meteren om een tweedehands New Born set van Stokke over te nemen. Nu kan ons kleine meisje straks lekker bij ons aan tafel erbij. Ik kreeg alleen het stokje waar je een speeltje aan kunt hangen er niet fatsoenlijk op. Dus dat moet nog gebeuren. En verder ziet hij er nog uit als nieuw. Toch heel fijn hoor, Marktplaats!

DINSDAG 29 AUGUSTUS 2017

Het werd voor – waarschijnlijk – de laatste keer echt héél warm. Gezien ik de warmte niet zo goed trek in mijn zwangerschap, besloot ik afkoeling te gaan zoeken aan het zwembad. Helaas wel in mijn uppie omdat iedereen dus weer aan het werk is. En dat was te merken. Rond half 11 stonden er misschien 6 auto’s op de parkeerplaats.

Bij binnenkomst vroeg ik een stoeltje voor op het gras. Is toch wat makkelijker nu dan de hele tijd van de grond moeten opstaan. Plus dat liggen ook niet heel fijn is. Het water was heerlijk koel. Al is het alleen naar een zwembad gaan best saai. Om die reden – en om het heetst van de dag te vermijden – ben ik vroeg in de middag weer naar huis gegaan.

Zoals je kunt zien ben ik vergeten foto’s te maken. Maar ik ben gewoon thuis verder gaan relaxen met een middagdutje. Daarna samen met Roy boodschappen gedaan en eten gekookt. En ook ’s avonds hebben we niet veel meer gedaan dan Supernatural gekeken en toen Roy naar bed ging, Buffy.

WOENSDAG 30 AUGUSTUS 2017

O jee, ik vergat foto’s te maken! Dom, dom, dom. In de ochtend deed ik weer heel relax. Even bloggen en Buffy kijken. Odin lag heel lief vanuit zijn mand met zijn koppie op de bank. Maar natuurlijk als ik een foto wil maken stopt hij daar mee.

’s Middags ben ik naar de Prenatal gegaan voor nog wat spulletjes en BH’s die goed zitten. Man, die borsten groeien als een malle….

Daarna nog een paar kleine boodschappen gaan doen. Toen ik zag dat ze in de Jumbo op het Jorisplein wél Ice Tea Green in flessen verkochten (bij de Rooijse Heide is dat vak al weken leeg), besloot ik brutaal aan een medewerker te vragen om mij even te helpen met die flessen te pakken en naar de auto te brengen. Die zijn voor mij nu echt te zwaar. Daar werd totaal niet moeilijk over gedaan. Heel fijn! Top service!

’s Avonds hadden Roy en ik een zwangerschapsshoot. Al zo’n 1,5 jaar geleden kregen we van mijn zus een cadeaubon voor een shoot. Dat wilde ik echt al heel lang. Maar omdat we allebei eerst wilde afvallen kwam het er niet van. En toen kregen we het weer druk. Toen kwamen we weer aan. En zo ging het elke keer. Dus nu vond ik het wel eens tijd om er gebruik van te maken. Rond en gezond en dus zonder reden om het niet te doen. De foto’s zijn gemaakt in Son aan het Oud Meer. Een mooie locatie. We hadden buienradar al in de gaten gehouden en konden nog net voor de buien de foto’s maken. Bij de laatste set werd het al aardig donker en hoorden we al donder en zagen we bliksem. Toen we klaar waren begon het langzaam de druppen en tegen de tijd dat we weer goed en wel in de auto zaten, kwam het uit de hemel gevallen. Ik ben erg benieuwd naar de foto’s!

DONDERDAG 31 AUGUSTUS 2017

Op donderdag blog ik wat vooruit. Ik zet zo o.a. al de foto’s en de tekst voor dit artikel in een concept bestandje en ondertussen kijk ik nog naar Buffy. Ik heb alle afleveringen toch allang gezien, dus is het niet erg om niet helemaal te kijken. Ik ruim een beetje op in het huis en drink ondertussen veel melk. Melk drink ik echt heel veel deze zwangerschap.

Kijk hoe lief Odin in zijn mandje ligt…!

Halverwege de middag bedenk ik me ineens dat ik de kleine meid nog helemaal niet gevoeld heb. Ik kan het me in ieder geval niet herinneren. Ik voel haar gedurende dag normaal écht héél goed, dus ik maakte me meteen zorgen. Daarom belde ik het ziekenhuis op en kon ik daar gelukkig terecht. Helaas scheen het nog al druk te zijn en moest ik eerst zo’n half uurtje à drie kwartier wachten voordat ik naar een kamer gebracht kon worden voor een echo en CTG. En ja hoor… Op het moment dat de gynaecoloog de kamer binnen komt, begint madame te bewegen. Gelukkig maar! Op de echo bleek alles nog goed te zijn en ook aan de CTG was alles prima. Deze keer werd ook mijn hartslag bijgehouden, maar ook die was helemaal in orde.

Ik werd weer net op tijd uit het ziekenhuis ontslagen om samen met Roy op te passen op ons neefje en nichtje. Roy ging deze keer ons nichtje verschonen en die begon meteen te plassen toen de luier uit was. Ik lag helemaal in een scheur! Zeker omdat ik me bedacht dat Roy – als we samen oppassen – helemaal niet verschoond. Dat mag ik dan normaal gesproken doen, haha! Karma?

VRIJDAG 1 SEPTEMBER 2017

Vandaag besluit ik een relax dag te houden. Moet ook wel, want al ’s nachts in bed blijkt dat ik geen kan op kan. Ik heb echt vet last van het schaambot (of iets daar in de buurt) en kan amper uit bed komen en lopen. Tijd om een dagje even helemaal niks te doen dus. En zodoende kijk ik de hele dag Buffy. Jep, ’s avonds heb ik alle seizoenen helemaal af gekeken!

’s Middags krijg ik een fantastisch leuk perspakketje binnen van ‘Hands off my Chocolate’. Daar heb ik al eerder over geschreven. Het is echt mijn favoriete chocolademerk. Ik hou helemaal niet zo van chocolade namelijk, maar deze is goddelijk! Ze hebben twee nieuwe smaken en ik mag ze reviewen!

’s Middags eet ik deze Griekse salade die nog in de koelkast lag. Ik postte deze foto op Instagram en een volger zag de datum staan. Oeps… Die heb ik helemaal niet gezien! Ik ben er gelukkig niet ziek van geworden.

Natuurlijk moest ik ook wat mooie foto’s van Odin maken. Hij werd deze dag 5 jaar! Ook vond meneer het nodig om op mijn voeten te gaan liggen. Hij vindt het blijkbaar zijn plekje…

ZATERDAG 2 SEPTEMBER 2017

Op zaterdag start ik de dag met een tosti met sambasaus. Heel lekker!

Omdat ik gisteren een relax dagje had, moest ik even wachten met het proberen van de chocolade. Ik wilde er uiteraard mooie foto’s van maken voor een artikel (komt maandag online!!). En ik kan je verklappen: yummie for your tummie!

We gaan ’s middags even naar de stad. Roy moet naar de kapper en ik koop wat inpakpapier omdat dat bijna op is.

Daarna gaan we door naar mijn zus. Die was gisteren jarig en viert het deze dag. Dat was weer erg gezellig.

’s Avonds schrijf ik dit artikel weer af en kijk ik daarna verschillende dingen. Ik begin aan The Vampire Diaries, daarna kijk ik Dance Dance Dance en daarna Kroongetuige.

Hoe was jullie week? Laat het me hieronder bij de reacties weten!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close