Klaar om te bevallen en pannenkoek frikandel speciaal | The World Around Me #9

Het is zondag en dat betekent weer een nieuwe The World Around Me. Ik heb weer een paar keer het ziekenhuis van binnen gezien, ik werd uitgenodigd voor een persevent en als een malle keek ik The Vampire Diaries. Dat en meer… 

ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017

Op zondag gingen we ’s middags even naar de stad. Lekker even samen lunchen. Dat doen we o.a. graag bij Delifrance. Ik had een tomatensoep en stokbroodje ham en eiersalade. Zoals ik laatst al vertelde, drink ik graag melk en daarvan bestelde ik ook een groot glas.

Bij de Jamin hadden ze de Birthday Cake Oreo koekjes. Roy is in oktober jarig en wil deze graag met een kaarsje er op. Vandaar dat ik er een foto van maakte in de hoop het straks nog te onthouden, haha!

’s Avonds moest Roy weer spelen met de band De Heeren Van. Ik keek The Vampire Diaries en ben echt hooked! En Odin vond het nodig om op mijn voeten te gaan zitten.

MAANDAG 4 SEPTEMBER 2017

Vandaag een druk dagje. In de ochtend heb ik een dubbele afspraak in het ziekenhuis. Eerst hebben we een gesprek met de verpleegkundige die zorgt dat het dossier in orde is en hoe de bevalling gaat. Daarna hebben we ook nog controle bij de gynaecoloog. Met ons meisje is alles goed en met moeders ook. Yay!

Roy gaat na het ziekenhuis weer terug naar het werk en ik ga op de Helftheuvel (winkelcentrum) even wat eten en drinken. Ik rij daarna door naar Utrecht voor een perspresentatie van Milestone. Die is in het beursgebouw. Super leuk! Dat artikel heeft al even online gestaan, maar dat was per ongeluk iets te vroeg. Begin oktober mag ik jullie er meer over vertellen!

Omdat ik dan al de hele dag op pad ben, lig ik vanaf het moment dat ik weer thuis ben op de bank. Ik kijk weer The Vampire Diaries en ’s avonds begint het nieuwe seizoen van Hollands Next Top Model.

En hebben jullie in de gaten dat het vanaf deze datum nog maar één maandje is tot aan de uitgerekende datum? Whaaaaaaat?!

DINSDAG 5 SEPTEMBER 2017

In de ochtend en middag ruim ik een beetje in het huis open lees ik de Ouders van Nu.

Roy hoeft door ziekte van een bandlid uiteindelijk niet te werken en we besluiten dat het daarom waarschijnlijk de laatste keer is dat we uit eten kunnen in het komende half jaar. We gaan daarom ’s avonds eten bij Gossimijne in Den Bosch. Lekker tapas! En omdat de serveerster vertelt dat ze met gepasteuriseerde eieren werken, eet ik voor het eerst sinds mijn zwangerschap mijn favoriete toetje weer: crème brulee! Yummie!

Na het eten rijden we weer door naar het ziekenhuis voor de informatie avond over ‘bevallen in het ziekenhuis’. Fijn dat nu alle vragen beantwoord zijn en ik er nog meer klaar voor ben om te gaan bevallen!

WOENSDAG 6 OKTOBER 2017

Deze dag ben ik 36 weken in verwachting! Het is echt aftellen geblazen! Ik heb er echt al zó veel zin in! Vandaar ook al die uitroeptekens hahaha!

Ik blog nog wat en kijk heel veel The Vampire Diaries. Vooral omdat ik deze dag eigenlijk niet kan lopen. Ik heb een partij pijn down there. Dus kan ik geen boodschapjes doen om wat te koken. Ik zie een foto voorbij komen van de Mc Donalds en krijg er meteen zin in. Mijn zwangerschapscraving. Roy neemt het na het werk heel lief mee!

DONDERDAG 7 SEPTEMBER 2017

Gelukkig gaat het vandaag weer wat beter. Ik kan weer fatsoenlijk lopen, maar toch doe ik het nog een dagje rustig aan. Ik blog daarom nog wat en kijk – duhhhhh – The Vampire Diaries.

Odin komt op de bank hangen. Zo zit ‘ie nooit!

’s Avonds eten we pannenkoeken en we willen graag de Pannenkoek Frikandel Speciaal proberen. Dus maken we die. En eerlijk: da’s echt vet lekker! Al moet ik wel bekennen dat als ik zin heb in pannenkoeken, ik dit niet zo snel zou maken. De frikandel smaak overheerst. Maar het is wel echt vet lekker!

VRIJDAG 8 SEPTEMBER 2017

Ojee! Ik heb geen foto’s gemaakt. Nu was de dag ook niet bijster bijzonder. Zeg maar gerust niet, haha! Ik heb wat geblogd en – guess what? – The Vampire Diaries gekeken. Wacht even. Ik heb zelfs seizoen 2 al helemaal afgekeken. Oepsie!

ZATERDAG 9 SEPTEMBER 2017

Ojee, ook gisteren ben ik vergeten echt foto’s te maken. Dom, dom, dom. Zal de zwangerschapsdementie wel zijn 😉

In de ochtend begin ik aan seizoen 3 van… Nou, dat weten jullie nu onderhand wel. ’s Middags ruim ik weer wat in het huis op en komt mama mij ophalen om naar een babyzaak te gaan. We krijgen meteen van mama cadeautjes voor de kleine meid, waaronder deze cover en dekentje van Dooky voor in de kinderwagen.

Bij van Asten (de babyzaak) zie ik deze autostoel staan met het Wonder Woman logo. Super vet! Natuurlijk koop ik hem niet, want daar hebben we nog helemaal niks aan, haha!

Als ik weer thuis kom, is Roy weer spelen met de band en heb ik dus lekker de avond voor mezelf. Een collega komt nog op visite en we kletsen heerlijk wat bij. Super gezellig!

Hoe was jullie week? Hebben jullie nog iets bijzonders gedaan?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close