Spelen met opa, valentijnsdag en oppassen | Keeping Up With Natasja #119

Oeps. Iets later dan normaal  (oké, bijna één hele dag later… oepsie!) hier dan toch de weekvlog. Ik zit denk ik even in een winterdipje waardoor ik minder vlog, maar dat maakt hem uiteraard niet minder leuk. In deze vlog wil Isabelle graag naar opa, zien jullie wat we doen op Valentijnsdag en moeten we oppassen op ons neefje en nichtje. 

Klik hier als je de video niet kunt zien (maar dat wel graag wilt).

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close