eerste schopjes

De eerste schopjes van baby #2

Afgelopen woensdag (5 juni 2019), terwijl ik aan het werk was, voelde ik Mini voor het eerst. Ik dacht al eerder Mini gevoeld te hebben, maar toen ik nadacht bleken dat mijn darmen te zijn. Ten eerste omdat de ‘kriebels’ te hoog zaten (daar zat mijn baarmoeder nog niet eens) en ten tweede omdat het toch anders aanvoelde. Maar woensdag was ik overtuigd: ik heb de eerste schopjes van baby #2 gevoeld!

Door drukte op het werk, besloot ik – toen ik even een kwartiertje voor mezelf had – om even op een rustig plekje mijn aardbeien te eten. Ik zit relaxt en ineens merk ik het. Kleine kriebels en plopjes links onderin mijn buik. Ik leg de aardbeien weg en leg mijn hand op de plek waar ik zojuist beweging constateerde. Nog een keer voel ik het, en ik voel aan mezelf dat dit Mini is.

’s Middags, tijdens de lunch, voel ik Mini nog een keertje. Wat bijzonder om hem of haar twee keer op één dag te voelen! Wie had dat nou verwacht? En dat met 16 weken en 3 dagen zwangerschap! Je snapt: ik ben door het dolle!

Ook voelde ik Mini donderdag en vrijdag nog en keer. Dus ja, ik ben overtuigd. Dit waren écht niet mijn darmen, dit is mijn mooie kleine baby die we in november 2019 in onze armen hopen te sluiten.

Wanneer voelde jij je kindje(s) voor het eerst? Laat je het me hieronder bij de reacties weten?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

One Comment

  • Eef

    8 juni 2019 at 08:44

    Wat leuk dat je je kindje gevoeld hebt! Milo voelde ik bij 21 weken pas voor het eerst, Rosa bij 18 weken en de kleine in mijn buik hoop ik binnenkort te voelen!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close